Top service.

Snelle en duidelijke communicatie.

Snelle nette levering

Jammer dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands is.

Mooie producten , snelle levering

Prima webshop!

Goed advies en netjes geholpen.

Snelle reactie op vragen via de mail en goed geholpen via telefonisch contact.

Zie hieronder

Keurige en duidelijke adviezen en uitstekend nakomen van afspraken.

Zeer tevreden met mijn aankoop

Terrasverwarmer is groot en stevig. Warmt goed op. Heb hem staan onder mijn overkapping met een opp van 20 m2. Prijs kwaliteit verhouding is top. Dikke 10! Moest wel lang wachten voor de levering maar dat werd al aangegeven in het begin. Hopen dat de rekening niet hoog komt met dit :D

Redelijk goed.

Na een wat gegrekkige communicatie een prima product voor een scherpe prijs geleverd.

Een mooie aanbieding

Prima tweede kans aanbieding van een niet meer geproduceerde infraheater

snelle levering was een iets fout gegaan maar primaopgelost

Snelle levering en een goed product

ietwat beperkte info op de website, overigens alles top

Toelichting: ik ben een leek en zou meer info op de website op prijs stellen over: - welk vermogen heb ik nodig; - hoe weeg ik aardgasverwarming af tegen elektrische verwarming met infrarood

Matig

Bijgevoegde handleiding in het pakket voor TC05 ontvanger klopt niet. Zowel Optima ontvanger als de thermostaat zijn niet als opbouw te monteren zonder kunstgrepen. Bedrading van de TC 05 ontvanger amateuristisch (2 draden onder een contact) Uiteindelijk wel werkend gekregen met dank aan de serviceafdeling.

Snelle levering. Ook bij een telefonische vraag heel vriendelijk te woord gestaan. Het enige minpuntje is dat we gehoopt hadden dat er een afstandbediening bij zou zijn. Nu moeten we op een trapje klimmen om hem aan te zetten.

Tevreden

Snel geleverd, vlg afspraak

prima prettige plafond plaat

aangename warmte van boven na het douchen.

Uitstekende service

Ik stelde nog een extra vraag die werd snel en adequaat beantwoord. En een mooie spiegel.

Werkt niet!

Doet niet wat hij behoort te doen: warmte afgeven!

Snelle levering en goed product

Was een product met korting omdat verpakking beschadigd was. Thuis ontvangen bleek dit erg mee te vallen. Dus goede deal.

Mijn bestelling is conform de afspraken geleverd.

Het is jammer, dat voor mijn bestelling er een zeer grote doos gebruikt is in relatie tot het eigenlijke pakje.

Uitstekend.

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering.

Snelle levering van uitstekende staande verwarming

Goed product dat tegen de verwachting (4 tot 5 weken levertijd) in opeens voorradig was, meteen besteld en volgende dag in huis. Alles met duidelijke communicatie en track en trace. Heb een aantal mensen al hier naartoe verwezen.

prima afgehandeld

Geleverde infrarood paneel voldoet volledig aan onze verwachting, wellicht bestellen we nog een tweede

Had er meer van verwacht.

Levering en contact is top,maar had meer verwacht van de infrarood,toch behoorlijke prijs.

Mooie spiegel

Mooie badkamerspiegel met verwarming, verlichting en WIFI besteld. Prachtig voor in onze nieuwe badkamer

Superwinkel, ouderwetse topservice!!

Uitstekend geholpen, uitleg gekregen en te woord gestaan, had nl aanvankelijk andere thermostaten besteld maar na uitleg andere thermostaten meegekregen en binnen notime de restitutie terug gekregen waar ik niet eens om heb hoeven vragen.In vergelijking met andere internet winkels zeer goede kwaliteit voor een prima prijs. Arnold Nebbeling

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo