prettig toestel

Simpel en goed werkend. Thermostaatregeling zou fijn zijn.

geen factuur dus geen garantie

bij de bestelling en aflevering ontvang je geen factuur. Dat blijkt standaard te zijn.

Gewoon goed

Zoals het hoort te zijn

Goede service en op vragen snel antwoord

In de coronaperiode mijn IR paneel besteld. Paar maanden geleden al eens de showroom bezocht aangezien ik helemaal nieuw was in de wereld van IR verwarming. Keurig geholpen en met een goed gevoel de showroom verlaten. Nu de verbouwing daadwerkelijk is begonnen de IR verwarming besteld. Ik had nog een vraag over de thermostaat en die vraag werd direct online beantwoord. Gelijk de bestelling afgehaald en de medewerker liep mee om alles in de auto te leggen. Niets anders dan lof voor deze zaak, topservice!

We kregen (bewust) de verkeerde infrarood verwarming geleverd

We hadden een infrarood verwarming besteld met schakelaar. Bij ontvangst bleek er geen schakelaar op te zitten. Hiervoor gebeld. Kregen te horen dat ze nog een paar oude modellen (zonder schakelaar) hadden liggen en deze op hebben gestuurd. Zonder overleg met ons. Zeer vreemd. Nu hebben we hem retour gestuurd en krijgen het juiste model nog opgestuurd. Hplk ontvangen we deze en is het ook het model dat we besteld hebben.

Product exact zoals verwacht en goed verpakt. Levering keurig op tijd.

Goede snelle levering goede kwaliteit panelen

Teleurstellend

De eerste bestelling nog steeds niet binnen ivm vertraagde levering, maar ben hiermee akkoord gegaan. De tweede bestelling was niet het gevraagde. Een vraag mbt tot een mogelijke oplossing werd pas na 13 dagen beantwoord en daardoor zou mijn terugzendtermijn zijn verlopen. Niet erg klantgericht/klantvriendelijk.

Prima. Snelle service

Op de beloofde datum binnen gekregen. Netjes verpakt.

Prima bijverwarming.

Klein paneel voor vorstvrij houden van de schuur.

snel geleverd

het zou drie weken duren maar binnen een week waren ze er al zien er mooi uit en lekker warm voor de veranda toppie zijn er blij mee

warmte valt erg tegen

Ik heb hem boven een tafel geplaast het plafond is 2,5 meter hoog maar ik voel maar heel weinig van de warmte als ik ga staan voel ik iets Ik heb gevraagd aan een paar collega´s of die wat voelde maar die waren ook niet positief. Of hij is stuk of het is gewoon zo. In ieder geval bestel ik er niet meer want het valt tegen.

conform specificaties en toe nu toe werkt prima

snel geleverd, conform specificaties, werkt goed en ziet er kwalitatief uit.

Goede kwaliteit en snelle levering

Vlot, degelijk en goed!

Super service

Geweldig zoals jullie meedenken. Prima service!

Netjes, snel en goed

Dank

perfecte levering

Het beloop van de levering is optimaal verlopen een schitterende service.

Bestelling keurig de volgende dag ontvangen.

Heel snel

De bestelling, betaling en aflevering waren zeer snel afgehandeld. Ik bestelde een infraroodpaneel met bijbehorende thermostaat. Deze werden los van elkaar verzonden en afgeleverd door DHL. Dus twee bezorg bussen op dezelfde dag met beide 1 pakket. Milieu vriendelijker was het geweest als beide producten waren samengevoegd tot 1 verzendpakket. Maar dit is slechts een hele kleine kanttekening. Ik ben zeer tevreden met de bestelde producten.

Geeft voldoende warmte onder mijn bureau.

Gekocht voor werkkamer. Kamer blijft verder koud. Net genoeg warmte onder het bureau om te kunnen werken.

Zeer snelle levering en vriendelijk geholpen

Ik heb het product in de middag besteld en de volgende ochtend was het voor 10.00u binnen. Ik had de bestelling op afhalen gezet, terwijl ik het, ivm corona thuis geleverd wilde hebben. Al met al dus prima opgelost waardoor het binnen 24u in huis was. Perfect volgens omschrijving en deugdelijk ingepakt.

Duidelijke website, goede prijs, nette levering

Over de website, prijs en levering ben ik erg tevreden. Het paneel is nog niet geïnstalleerd dus ik kan nog niks zeggen over de kwaliteit van het product.

Neemt pas heel laat verantwoordelijkheid voor problemen met levering

DHL raakt pakje kwijt. Het duurt 4 werkdagen voordat duidelijk is dat dit de oorzaak is voor niet leveren. Daarna duurt het nog een week voordat besloten wordt een nieuwe op te sturen. Ipv levering binnen 48 uur, duurt het nu al 2 weken. En nu maar hopen dat het pakket niet weer ziek raakt. Dat kan echt beter en sneller. Hoewel DHL het probleem is, blijft dit aan de leverancier kleven. Ik heb nl geen afspraak met DHL maar met Quality Heeting.

Een zeer positieve ervaring

Duidelijke site waar ik na een prettig telefonisch gesprek met een goed advies de juiste artikelen wist te vinden.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo