Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

goede betaalbare verwarming

goede betaalbare verwarming voor op terras, makkelijke bediening met afstandsbediening

top snelle levering en service

vriendelijk te woord gestaan en advies gekregen door de telefoon

levering perfect, technische ondersteuning valt tegen

Op mijn email-vraag of het paneel vlak tegen het plafond gemonteerd kan worden zonder afstand bussen, kreeg ik een tegenvallend antwoord. Ik denk dat: Mijn vraag niet begrepen is, of dat iemand maar wat geantwoord heeft zonder zelf ooi zo een paneel gemonteerd te hebben gezien/gemonteerd.

Goede en snelle sevice

Ik had eerst gebeld voor mee informatie en werd optimaal geholpen. Naar aanleiding daarvan besteld en binnen een dag arriveerde het pakket. En de infrarood heater functioneert uitstekend!

gewoon top

gewoon top

Snelle levering.

X

prima levering

Helder bestelproces, goede informatie, prima producten

goed, snel geleverd

Prima product

Goed product, snelle levering.

Prima product en prima geleverd

Gewoon goed.

Bescheiden afmetingen met bescheiden prestaties

Bescheiden afmetingen en dus ook bescheiden verwarmingsopbrengst. Plaat warmt snel op en haalt de kou onder het bureauweg. Niet geschikt als echte verwarming, daar is ie te licht voor. Nadeel van warmte onder het bureau is dat het boven het bureau frisser kan zijn als de hoofdverwarming niet meedraait. Dik tevreden over deze plaat, presteert zoals omschreven. Ook de levering was snel en de communicatie hierover (mail) goed.

prima informatie

na telefonisch informatie ingewonnen te hebben ten behoeven van aankoop van een infrarood paneel, heb ik deze besteld en de volgende dag keurig in huis!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Het bestelproces was goed. Makkelijk en snel geleverd ondanks deze drukke tijden voor pakketdiensten. Handleiding mag wel wat duidelijker.

Tot nog toe super

Tot nog toe super.

Goed product en vlotte levering

Goed product en vlotte levering

Dit is doordacht en kwaliteitsvol geconstrueerd

Juist wat het moet zijn, heel efficiënt, warmtekracht in stappen goed regelbaar. Aangename warmte zonder hitte. Zeer efficiënte reflector/stralingshoek! De constructeur weet van wanten! (Wel iets langere opwarmtijd nodig) Topproduct uit Noorwegen!!

Goede overzichtelijke website, Snelle en adequate afhandeling, product voldoen aan de verwachtingen.

Producten, verzenden en communicatie, allemaal perfect in orde.

topservice

Lekker snel geregeld, duidelijke site

A

A

Mooi product maar....

Helaas is er iets misgegaan met de levering vanuit het magazijn namelijk het verkeerde product deze moest weer retour waarna het juiste product is opgestuurd. Al met al een prima product.

Daar loop ik warm voor....

Twee artikelen besteld. Beiden netjes verpakt en onbeschadigd afgeleverd, Eigenlijk is alles perfect verlopen. De volgende aankoop bij 2 artikelen graag aangeven dat het als 2 orders wordt behandeld. Ging er van uit dat het als 1 bestelling werd geleverd. Maar geen onoverkomelijk probleem.

Snel en goed

Zeer goede service. Product: Pootjes van infraroodpaneel zijn wel wat gammel. Zit veel speling in. Ben bang dat ie omkiepert en brand veroorzaakt (heel heet!)

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo