Fijne website

Prettige websites met genoeg informatie en handig om te bestellen.

goede mooie verwarming

goed product

Was teleurgesteld

Ik had isolatie besteld en kreeg het schef afgesneden thuis. Ik heb contact gehad. En werd daarna best goed geholpen en rekening werd gehalveerd dus ik zal in de toekomst nog wel meer bestellen.

Wat je verwacht klopt

Ik heb afgelopen weekend de infrarood Ecosun infrarood panneel met korrel structuur besteld , 150+32 cm. hangt mooi in mij hobby kamer , straalt goede warmte en is wat design betreft ook heel mooi

Ik heb het nog niet ontvangen!!!!!

Nog niet ontvangen

leuk ontwerp, resultaat valt tegen

Voor onder het bureau een warmtepaneel gekocht om in de corona-tijd toch warme benen/voeten te krijgen/houden. Oké, 135 watt is niet veel. In eerste instantie dachten we de oplossing te hebben, na verloop van tijd is het echt onvoldoende.

Snel en goed

Snel en goed.

Aangename warmte, gemakkelijk verplaatsbaar.

Voldoet bijzonder goed als 'bijverwarming' op kille koude dagen.

Prima levering alleen alle mail komt in de spam folder

Alles komt in de spam folder omdat er 2 spf records zijn geconfigureerd, wellicht even uw automatiseerder even raadplegen. v=spf1 a mx ip4:185.104.29.86 ip6:2a06:2ec0:1:0:0:0:0:121 include:filter-out.zxcs.nl ~all v=spf1 a mx ip4:185.104.29.86 ip4:185.104.29.0/24 ip6:2a06:2ec0:1:0:0:0:0:121 include:filter-out.zxcs.nl include:spf.shappz.com ~all

Snel en goed

Top product

Ik heb me zwaar vergist...

Dit toestel is zeer mooi, strak, perfecte afwerking, lange draad, een sjabloon voor muurbevestiging, faire prijs, snel geleverd, ... Near to perfection. Near. Omdat ik me vergist heb. Infraroodpanelen zijn vrij ongeschikt om een ruimte (in casu een badruimte) te verwarmen. Stralingswarmte is een heel ander principe dan luchtverwarming. Na 5u was de omgevingstemperatuur gestegen van 18° naar 20°. Je hebt een muur met panelen nodig om een adequaat resultaat te behalen. Niet getreurd. De nieuwe (tryout-)bestemming is het voeteinde van mijn bureau. Heerlijke bijverwarming !

Snel, vriendelijk en goed

Bestelling volgende dag geleverd met tussentijds status updates. Goed product zoals omschreven. Bij voorafgaande telefonische vragen vriendelijk en huiste antwoorden. Prima ervaring!

Uitstekende service en producten

Zeer tevreden met zowel de service als de producten. Hier zal ik zeker nog meer producten aanschaffen

het kopen was goed

Het product voldoet helaas niet zo goed.

j9j9j

ik kon nog geen ervaring opbouwen.

Ik heb mijn verwarming gekregen. Alleen uitgeprobeerd maar kan nog geen oordeel geven. zou hem in mijn badkamer opknappen en hem ook instaleren. maar doordat de bouwmarkten dicht zijn gaat het even niet door. steren zouden wel hoger kunnen zijn. maar wil na ge gebruik een goede ervaring willen zetten. m.v.g.

Advertentie op Marktplaats klopt niet

De advertentie op Marktplaats is misleidend omdat de aanbieding die daar staat niet op de website is te vinden. Bij navraag werd er gezegd dat Marktplaats niet wordt bijgehouden. Haal het er dan af! Ondanks dit heb ik wel een verwarming gekocht, alleen niet wat ik in eerste instantie wilde aanschaffen.

warm bureau door infraroodplaat

op de site gezocht naar een warme werkpleken gevonden, 135 watt met een plaat onder het bureau en warme benen de rest van van de verwarming hoeft niet aan. snel verzonden goed verpakt helemaal top!

Prima.

Snelle levering. Het paneel voldoet prima om de studeerkamer te verwarmen.

Prima te woord gestaan goede uitleg snelle levering

Duidelijke uitleg meteen besteld onze badkamer lekker warm nu

Snelle levering.

Even voor half 5 besteld en volgende dag netjes bezorgd, goed verpakt. Nog even contact gehad met klantenservice deze namen niet op maar werd bijna direct teruggebeld.

Goede kwaliteit van thermostaat

Het lag klaar bij het ophalen.

Totaal onduidelijke handleiding van ecosun

Snel bezorgd, goed verpakt. Helaas niet makkelijk te installeren, zoals verwacht op basis van de reviews en beschrijving: de handleiding is extreem summier en onduidelijk. We hebben er uren voor gezeten, maar uiteindelijk gelukt.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo