vriendelijk en snel

men reageert snel en vriendelijk, goede service

Snelle levering, goed product

Prima ervaring. Een detail: de bevestigingsmaterialen waren alleen geschikt voor bevestiging aan een muur. Vier schroefjes voor bevestiging in hout (1,5cm lang/diep, kopje moet dan dus door het gaatje buitenste gaatje in de lijst passen).

alles ging prima maar het product deed niet wat wij hadden verwacht

geeft minder warmte af als ik had gedacht

Apparaat voldoet 95% aan de verwachtingen

Het verwarminselement werkt uitstekend en doet precies wat ik hoopte. Een aangename warmte op mijn werkplek. Omdat het geen aan/uit knop heeft, had ik een aangepaste stekker erbij gekocht. Deze stekker krijg ik niet aan de praat. Waarschijnlijk omdat hij niet geschikt is voor 5G (was niet vermeld op de site).

Net niet goed genoeg voor een 10

Tot dit cijfer ben ik gekomen omdat eigenlijk alles in overeenstemming was met de gemaakte afspraken, alleen een Nederlandse gebruik/montage handleiding ontbreekt. Vervolgens werd er op mijn opmerking daarover niet gereageerd. Pas toen ik een opmerking over de montage stuurde kreeg ik een reactie, die ook nog eens onbevredigend was.

Deskundig advies feilloos werkend apparaatje met bediening App

Prima en snelle levering

Wij zochten voor onze werkkamer (waar nu geen verwarming aanwezig is) een makkelijke en snelle manier van verwarmen. We kwamen na onderzoek uit bij een infrarood paneel. Het paneel voldoet prima en geeft voldoende stralingswarmte om zo prettig te kunnen werken.

Prima geholpen

Goed en deskundig geholpen

Prima product en prijs

Prima infraroodpaneel voor goede prijs

Goede service mooi net apparaat

Eindelijk geen koude wc meer ! Mooie oplossing en ziet er ook fraai uit

Top product en aangename warmte

Goede service en netjes ingepakt.

Duidelijke service en snelle levering

Van te voren was aangegeven dat de bestelling niet voorradig was en dat de verwarming een week later geleverd zou worden. Uiteindelijk was de levering een paar dagen vertraagd. Tussentijds ben ik goed op de hoogte gehouden van de status. Tevens bevalt de infraroodverwarming ook prima. Duidelijke montagevoorschriften en (montage)handleiding. Wel alleen in het Engels, maar voor mij geen probleem. Sinds de verwarming geen last meer van een kil gevoel in de werkkamer tijdens het werken.

Tevreden over het infraroodpaneel

Wij hebben een infrarood paneel met led verlichting en draadloze thermostaat gekocht. Werde eerder geleverd dan verwacht Voldoet aan onze wensen en is makkelijk te plaatsen. Helaas was er geen nederlandsche handleiding bij

Fijne verwarming met toch enkele beperkingen

Als verwarming dichtbij staat is lekker maar dat is niet altijd mogelijk en dan valt het toch iets tegen.

Correcte tijdige levering

Gemaakt beloftes volledig nagekomen. Levering was correct. Artikel functioneert naar behoren.

Geen opmerkingen

Kon ze telefonisch slecht bereiken maar werd later wel door ze teruggebeld.

Snelgeleverd

Mooi paneel itsje te scherp

Snel, goed en vriendelijk

Korte vraag, snel en duidelijk antwoord. Prettig om zo geholpen te worden.

We hebben besteld en er is geleverd. We gaan de verwarming nog installeren, dat is natuurlijk de echte test.

Redelijk goed. Retourzendingen

Redelijk goed. Voor een eventueel retour zending, zonder opgaaf van reden, wordt verzendkosten in rekening gebracht. Vrij ongebruikelijk en niet helemaal klantvriendelijk. Wel begrijpelijk, gezien de extra kosten.

Mooi assortiment, goede prijs.

Snel geleverd. Goed verpakt. Ben er blij mee.

Goede ervaring, infraroodpaneel bevalt prima

Bestellen was eenvoudig. Helaas was het paneel dat ik wilde op dat moment uitverkocht, maar een maand later kreeg ik het toch toegezonden. Heel goed verpakt. Het paneel bevalt uitstekend. Dat kan ik iedereen aanraden die een thuiswerkplek in een koelere kamer heeft.

Heerlijke warmte

Ik mis een schakelaar in het snoer of op de verwarming. Wel lekker warm en smalle plaat

De levering was sneller als ik verwacht had , goede website

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo