top producten voor een prima prijs!!

mijn 3e aankoop en opnieuw zeer tevreden!!

Prima product, mooi uitgevoerd, heldere communicatie

Productie liet wat op zich wachten, maar dat was het waard. Paneel met foto past precies in ons interieur en hij warmt prima. Dikke pluim!

Snel én netjes bezorgd

Alles netjes,snel en goed verpakt geleverd.

Doen wat ze beloven, is top!

Bestelling en aflevering was erg goed, op de site stond eerlijke informatie dat het product niet voorradig was maar over 1 week wel te leveren. Dit klopte helemaal. Wat wel jammer is, is dat er een Engels talige gebruiksaanwijzing bijzit. Dit maakt het voor ons moeilijker om de thermostaat goed in te kunnen regelen. Maar verder is alles naar tevredenheid. Groet Marja

Zeer klantvriendelijk en een duidelijke uitleg.

Wij zijn erg goed geholpen de infrarood panelen doen het perfect.

Sneller geleverd dan verwacht

De levertijd zou drie weken zijn, maar was uiteindelijk korter. De panelen zijn prachtig afgewerkt en verwarmen goed.

Valt tegen

De plaat is mooi om te zien, ophangsysteem is ook prima. Maar wat hij met doen, doet hij slecht. Er komt nauwelijks warmte vrij. Op ca. 20 cm afstand voel je al geen warmtestraling meer.

prima levering

Ik heb hem opgehangen aan de muur onder het bureau van mijn covid-19 werkplek. De warmte is behaaglijk. Om dit paneel op een muur op vier punten te bevestigen is het bepalen van de vier boorgaten belangrijk. Ik mis daarom een gedrukt sjabloon op de doos. Met vriendelijke groet, Eric Willemsen

lijkt mij goed te zijn

weet niet helemaal hoe hij werkt als er een nederlandse beschrijving bij had gezeten had ik minstens een ster meer gegeven en geweten wat ik wel of niet goed doe

Prima website, overzichtelijk en uitgebreide productinformatie. Snelle levering.

voldoet prima

na een verkeerde levering e.e.a netjes opgelost. paneel voldoet prima

Goed en snel

Keurig

Snelle en nette levering

Nadat de bestelling was geplaatst kreeg ik binnen 10 minuten de bevestiging dat de bestelde artikelen verstuurd waren. De volgende dag werden de artikelen netjes afgeleverd.

Super snel

Super snelle levering, fijne service

prima aanbod

vergeet niet als je en infraroodpaneel koopt ook een thermosstaat te bestellen. anders word het snel te warm in de ruimte

Goed en snel

Apparaat doet wat moet.

Slecht

Had een infrarood paneel besteld (compleet), kreeg ik een andere wat ik besteld had, kleiner en ook niet compleet. Terug gestuurd en als het bij hun binnen was gekomen zouden wij onze bestelling krijgen. Wat retour is terug gestuurd hebben zij het ontvangen. Na enkele dagen nog niets ontvangen, wacht nog paar dagen af Niets bestel ik ze ergens anders.

Bijna uitstekend

Wel vreemd dat men niet passende voeten levert bij de bestelde plaat. Retourzending kost 6,95 terwijl het product 9,95 kost. Dan stuur je het dus niet terug.

prima, betrouwbaar en vlot

na een eerdere ervaring hoef ik niet lang na te denken om weer bij dit bedrijf te bestellen

Artikel geleverd volgens afspraak.

Verwarmingsplaatje onder bureau werkt goed.

Artikel zoals beschreven, snel geleverd, en voldoet aan verwachtingen

Artikel zoals beschreven, snel geleverd, en voldoet aan verwachtingen

N3etjes op tijd bezorgd

Keurig op tijd bezorgd. Netjes verpakt. Heerlijke warmte nu

Goede ervaring met verkopende partij

Product werkt naar behoren en zoals omschreven. Ook de bestelling is snel verstuurd.

artikel, levering en contact/service zijn top.

Voor mij was belangrijk snelle levering. Inderdaad op de afgesproken dag geleverd (binnen 2 werkdagen). Top. Helaas niet compleet (buiten hun schuld om). 1 Telefoontje en de andere dag al de rest ontvangen. Niks anders dan lof. Bedankt

zeer goed

bezorging binnen 24 uur, artikel opgehangen, aangesloten en het werkt naar tevredenheid.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo