Verwarming werkt prima onder de bureau

Ik heb er 2 gekocht maar bij eentje ontbrak de handleiding en montage materiaal.

Goede duidelijke site

Super snel geleverd en duidelijke uitleg!

Wij hebben een spiegelpaneel gekocht en een wifi thermostaat. Koppelen met wifi ging snel en het werkt echt super! Geen beslagen spiegel meer én lekkere warmte op de badkamer.

Betrouwbaar

Snelle levering, veilig verpakt, onbeschadigd geleverd.

Snelle levering naar Frankrijk

Goed product

Paneel ziet er goed is bijna niet te zien op de muur ,het paneel is m.b.v. de thermostaat uitstekend te regelen.

eerste keer waarschijnlijk niet de laatste

eerste keer wat gekocht, goede service en duidelijke afspraken.

mooi toestel

werkt goed ook met thermostaat moeten wel wennen aan verwarming ipv gas maar zeer tevreden.

Goed advies

Voor een tweede thuiswerkplek zocht ik als bijverwarming een infrarood-paneel voor montage op een schuine wand (gipsplaat), boven het bureau. Prima advies gekregen. Opbouwthermostaat erbij (wonderlijk dat een opbouw thermostaat alleen kabels vanaf de achterkant verwacht en niet vanaf zijkant: daarvoor moet je dus zelf maar wat gaten maken in de behuizing - dat kan op zich heel netjes). Ophangen van paneel bleek heel eenvoudig. Of we energie / kosten besparen? Verwachting is van wel: de CV thermostaat blijft op laag staan en we verwarmen alleen de thuiswerkplekken.

Alleen jammer als je een infrarood paneel koopt dat er niet duidelijk bij staat dat je een losse thermostaat moet kopen.

Snelle levering. Goede duidelijke website.

Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Duidelijke handleiding.

Infraroodpanelen (wit) werken uitstekend. PRF-79 thermostaat werkt ook goed met de QH app. Typisch is wel dat ik bij een eerder paneel (een spiegel) hetzelfde type thermostaat kreeg, maar deze nieuwe is wel anders qua bediening en display. Beetje verwarrend dat de modelnummers dan wel hetzelfde zijn. Op de site adviseren jullie ook een andere thermostaat. Deze PRF-79 is een uitstekende thermostaat wat mij betreft.

Scherpe prijzen prima kwaliteit

Snelle levering. Prima product. Scherpe prijzen

Snelle levering en goed product

prima infrarood spiegel.

De infrarood spiegel voldoet volledig aan onze wensen, doch hebben er een wifi themostaat bij besteld en die kun je niet koppelen aan de spiegel. Deze moet waarschijnlijk via een gezamelijke stroomverbinding met de siegel gekoppeld worden. Voor ons is deze voorlopig nog niet bruikbaar.

Op 5 minuten heerlijke stralingswarmte om voor te staan

Met Mooie warmkleurige led sfeer verlichting Ook geen damp meer op de spiegel als je de verwarming aanzet Misschien wel handig om een thermostatisch stopcontact bij aan te kopen

snelle levering.

De levering was snel. Het product was degelijk verpakt.

Goed product

Communicatie matig

duidelijke website. apparatuur doet prima zijn werk. Niet ingewikkeld

Was snel geleverd.

Goede ervaring. Alles was correct en snel geleverd

Heel goed!

Goede service en snelle levering

Levering goed product niet helemaal volgens tekst

Levering was prima maar volgens beschrijving staat dat er 2 mtr voedingskabel aan het paneel zit maar helaas zit er maar 1 mtr aan. Had het paneel juist uitgekozen voor de 2 mtr. Nu maar wat verder knutselen om het mooi te krijgen. Paneel nog niet opgehangen en kan dit dus nog niet beoordelen.

Was snel geleverd

Geweldig!

Duidelijke website, snelle levering.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo