Prima, accuraat en snel

Levering via Bol.com. Desondanks keurig de volgende dag geleverd. Alleen jammer dat ik bij Bol.com bijna € 100,-- goedkoper uitwas voor hetzelfde product als bij "de Store", als leverancier. Dus mooie producten, goede service maar niet rechtstreeks bestellen.

Volgens toezegging

Goede web site, snelle aflevering, goed produkt

Telefonisch contact gehad, duidelijke antwoord op mijn vragen, via internet bestelling geplaatst en de volgende dag werd de bestelling thuisgebracht. Prima produkt.

Veiligheid?

Na het zoeken naar een heater geschikt voor de badkamer dacht ik het gevonden te hebben. Op de site staat geschikt voor de badkamer......op de gebruiksaanwijzing lees ik echter (na installatie!) niet geschikt voor gebruik binnenshuis!

Snel, goede communicatie en eindelijk warm

Prima telefonisch advies, zeer snelle levering binnen 18 uur en eindelijk een aangename werkplek. Tevens mooie producten tegen concurrerende prijzen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de levering.

Topding, heerlijke warmte, best snel warm

Jammer dat er geen aan en uit knop aan zit

Prima verwarmingselement en snel bezorgd

Prima verwarmingselement en snel bezorgd, goed verpakt. Je kan het element aan de muur hangen bevestigingsmateriaal zit erbij. Aan de achterkant zal blauwe folie die heb ik ervan afgehaald, staat niet in de gebruikershandleiding. En ik heb deze gekocht om te laten staan, de pootjes voelen wat kwetsbaar aan.

Infrarood prima. Thermostaat probleem

Paneel voldoet aan verwachting . Inregenen thermostaat lukt niet. Zou meer beschrijving bij moeten

Zoals eerder bestellingen supersnel geleverd

Namiddag besteld en de andere dag al binnen. Materiaal was goed en zorgvuldig verpakt kortom eenvoudig te bestellen en snel.

Goede service,goed product.

De infrarood plaat werkt prima,zeer behaaglijk,

Tevreden

Alles is keurig volgens afspraak verlopen.

Web-shop is ok, delivery seem takes too long

Ordered infrared panel for which delivery stated to be 3 days, however after a week it have not been even shipped and no proactive note form the shop on timelines.

Redelijk.

Levertijd is niet gehaald, dank aan DHL. Er zit geen beschrijving bij van hoe sluit je e.e.a. aan op de thermostaat en lichtnet. Had handig geweest als er een schema bij he gezeten.

Hele aangename warmte.

Ik ga onze hele woning voorzien van infrarood. De ophanging van de panelen voor aan het plafond kan beter. Voor aan wand montage voldoet de ophanging goed.

Snelle en goede levering.

Eerst telefonisch contact gehad over levertijd en de technische specificatie. Vragen werden goed beantwoord en dat heeft mij besloten om online te bestellen.

Prettige ervaring met goed advies!

Ik kreeg goed advies en de dame nam er alle tijd voor.

Alles ging exact zoals beloofd.

De bestelling is snel geleverd en was keurig ingepakt. De beschrijving hoe de aansluiting moet kan beter. Het mooiste zou zijn als er bedrading meegeleverd kan worden die past op de printplaatjes.

Prima ding nog niet hoeven gebruiken

Ik heb de bestelling gedaan op vrijdag zodat ik zaterdag zelf de bestelling in ontvangst kon nemen. Helaas is het dus niet voor 16.30u besteld de volgende werkdag in huis. Uiteindelijk is de bestelling maandag gekomen en gewoon voor de deur neergezet en daar heeft die zo'n 4uur gestaan. Raar dat ze zo'n duur apparaat voor je deur neerzetten en zelf tekenen voor ontvangst. Uiteindelijk 18uur thuis en de doos open gemaakt, zit er een ander type in dan dat ik besteld heb. Ik heb een glad design besteld, maar kreeg er 1 met structuur er op. Heb hem uiteindelijk maar aan het plafond gehangen en nu afwachten als het koeler gaat worden zodat de infrarood plaat gebruikt gaat worden en de gewenste warmte gaat afgeven.

Service snelheid goed maar afhandeling kon iets beter

Ik had 2 items besteld en ontving 1 bij navraag bleek de tweede in backorder te staan maar was mijn niet verteld. Een dag later had ik het tweede item. Daarna noch technisch overleg gehad en dat was prima.

Alles volgens afspraak keurig op tijd geleverd

Geleverd volgens verwachting

Geleverd volgens verwachting, was alleen kleine verwarring doordat de twee objecten separaat verpakt verstuurd werden. Een belletje was genoeg om een duidelijke verheldering te krijgen.

Vriendelijke klantenservice

Goed en snel geholpen met vragen die ik aan de klantenservice heb gesteld.

Zo als het beschreven is op de site.

Prima bedrijf, komt afspraken goed na.

Ik had een infraroodpaneel met ledverlichting besteld, maar besloot later dit te wijzigen in een normaal paneel voor inbouw in een systeemplafond, dit was bij hun geen enkel probleem. Toen het paneel binnenkwam bleek het bij de koerier gevallen te zijn en zat er een deuk in de hoek, hierover gemaild, kreeg de keus voor terugsturen en ruilen voor nieuwe, of waardevermindering van 80,-. Dat was 35% korting, ik heb hiervoor gekozen en de deuk zelf een beetje vlak gemaakt, deze viel grotendeels achter de rand van systeemplafond. Prima afhandeling!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo