Men zegt terug te bellen

Maar ik zit er nog steeds op te wachten

Zeer goed.

Goede advisering.

Goede ervaring met dit bedrijf

Goed advies, snelle levering.

Uitstekende producten en goede service

Verschillende infraroodpanelen en thermostaten gekocht in de loop van een jaar en altijd uitstekende service en advies

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering

Snel in huis spiegel infrarood werkt geweldig

goede telefonische info en snel geleverd

Ik heb telefonische informatie ingewonnen en werd kundig voorgelicht. IR paneel snel geleverd.

ziet er goed uit,als het ook nog goed werkt ben ik blij.

Is nog niet gemonteerd.

Goede bereikbaarheid, maar foutieve informatie

Na telefonisch uitermate vriendelijk contact veel informatie gekregen over de producten. Maar bij de 'infraroodspiegel met verlichting' kan niet de verlichting en de verwarming apart geschakeld worden. Dus nu in de winter werkt het prima. Maar straks in hoog zomer moet ik de verwarming aan doen om wel verlichting te hebben. Dit heb ik specifiek nagevraagd en er werd duidelijk aangegeven dat de verlichting apart geschakeld kon worden. Blijkt niet het geval. Bijzonder onhandig als je het mij vraagt. Weten jullie wellicht een oplossing? Ik durf namelijk het zwarte plastic kastje achterop de spiegel niet open te breken om te kijken of hiermee de schakeling te regelen valt...

Bestelprocedure duidelijk, aflevering op tijd

Bestelling, levering duidelijk en snel. Goede info mbt tijdstip bezorging.

Alles keurig geregeld

Snelle levering en goed verpakt zodat het artikel veilig vervoerd kon worden

Super goed

Hele goede servers

Defect aangeleverd paneel is zonder probleem vervangen!

Het Curve IR paneel gaf bij aansluiting direct kortsluiting. Keurig door klantenservice afgehandeld. Toch twee kanttekeningen: 1. Er ontbrak bij levering een gebruiksaanwijzing (later digitaal opgestuurd) 2. Het blauwe folie op de achterzijde zit geklemd onder de buitenranden, waardoor het niet volledig te verwijderen is. Dat moet beter kunnen.

Voldoende voor wat ie moet doen op dit stukje muur.

1 paneel van 270 watt is op zich prima, maar op grote kameroppervlak 5/10 is de warmte bijna niet te merken behalve als je in de buurt zit, zeg 1 meter afstand. Maar op onvoldiende geisoleerde stukje muur houd het wel de kou die normaal van dit stukje muur straalt weg.

OK

Ik had een model uitgekozen dat mooi was, maar niet voldoende warmte gaf (te weinig vermogen) . Teruggebracht naar de winkel. Kreeg mijn geld gewoon terug, maar iets later dan was toegezegd.

Duidelijke website, eenvoudige manier van bestellen en een uitstekende follow-up!

Zoals boven in één zin neergezet, is zowel het bestellen alsmede de uitvoering daarvan, dus ook de bezorging, uitstekend en overzichtelijk. Het door mij bestelde infraroodpaneel en de losse thermostaat voldoen aan de verwachtingen. Een minpuntje vind ik de gebruiksaanwijzing van de thermostaat. Die had een stuk duidelijker gekund. Uitgebreider dus. Het deel daarin met voorbeeldplaatjes (en tekst) is piepklein en nauwelijks leesbaar. Laat het eens herschrijven door iemand die precies weet hoe het ding werkt. Vooral bij gebruik van de QH-App. Ik ben er uiteindelijk wel uitgekomen, maar heb nog een paar vragen: 1: Als je in de QH-App de temperatuur verhoogd (of verlaagd), voor hoelang geldt die instelling dan? Ik veronderstel tot het volgende "dagdeel"? Dus tijdelijk? 2: Kan ik op vakantie zijnde, ook op die afstand via de QH-App wijzigingen aanbrengen? Met vriendelijke groeten, Wim Karmelk

Na online te hebben besteld, artikel zelf opgehaald. Was nl vlak in de buurt. Dit was geen probleem en kon het meteen meenemen.

geleverd wat gevraagd is

Product was niet helemaal goed, ze sturen een nieuwe, duurdere versie op, top!

Zie titel, omhelst mijn gehele ervaring!

Kwaltatief goed , info prima

Ik heb de produkten die ik besteld heb snel in huis en ze bevallen uitstekend. Prijs/kwaliteit is ok. Logistieke uitdaging: als afzender bij DHL aangeven dat als het om meerdere collie voor 1 geadresseerde gaat, dit ook in 1 rit mee kan. Misschien meerdere collie als 1 collo verpakken met adres erop.

Hartverwarmend

Vele vragen gesteld, snel en keurig antwoord en goed advies. Snelle levering en inmiddels opgehangen en werkend als bijverwarming in de badkamer. Tevreden kopers....

prima bedrijf

bestelling netjes en vlug geleverd.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo