Perfecte levering

De bestelling en levering ging heel soepel. Het product nog niet gebruikt omdat het nog niet zo koud is. Maar lijkt veelbelovend.

Goed contact gehad

Prima levering, goed product

Prima service en goede prijs

Ik heb een te lage capaciteit gekozen. Jammer deze geeft te weinig warmte.

Ik dacht ook dat er drie standen op zaten. Niet goed genoeg gelezen of misschien onduidelijke informatie.

goede voorlichting gehad

uitstekend geholpen in showroom

nog n.v.t,

Nog n.v.t.

Snelle correcte aflevering

Mooi product

Snelle levering en mooi product

Makkelijk op de site te selecteren en een duidelijke beschrijving.

Goed geholpen

Goed geholpen

Goede voorlichting en klantvriendelijk gedrag.

Zie boven

Niet tevreden

Een elektrische deken bestled werd geleverd zonder documentatie zonder beschrijving of niets gewoon geleverd in een doorschijnend zak zag gewoon uit als dat al gebruikt geweest is . Je weet niet of het mag gewassen worden of niet . Ik kan het gewoon niet gebruiken . Niet volledig naar mijn goesting Zou denken dat het proper in een doos aan komt.

Goede en snelle levering

Bestellen in de webshop is overzichtelijk en eenvoudig. Helaas een verkeerd element, maar een goed bereikbare klantenservice zorgde voor een perfecte oplossing. Echt klasse!!

In een woord geweldig

Lang getwijfeld over een infraroodspiegel.. uiteindelijk de knoop doorgehakt. Meer dan tevreden hadden we veel eerder moeten doen. Quality heating doet haar naam eer aan. Verwarming en service van hoge kwaliteit. Snel en netjes geleverd. Product goed verpakt, Top

Snelle service, goede kwaliteit

Website geeft duidelijke informatie over producten

Prima product

Prima product en snel geleverd en heel blij mee. Nog een tip: door het plaatsen van de infrarood vloer verwarming schuift het vloerkleed veel sneller. Jullie zouden er eigenlijk iets bij moeten leveren om te zorgen dat het tapijt beter blijft liggen. Ikzelf heb het op een hue smartplug aangesloten en daar een automatisering aan gekoppeld om te zorgen dat de verwarming elke avond automatisch wordt uitgezet zodat het niet per ongeluk de hele nacht blijft aanstaan.

een keer en dan NOOIT meer

Slecht ervaring gehad helaas .

Het product werd heel snel geleverd, zoals beschrijving

Snelle levering en goede service

Het paneel was snel geleverd. Instaleren was zo gedaan met de bijgeleverde mal. Alleen jammer dat de handleiding verkeerd was en het paneel niet koppelde met de thermostaat. Mailtje gestuurd met de vraag wat ik fout deed bleek dat ja 2 andere knoppen moest indrukken om te kunnen koppelen. Nu werkt het paneel wel. Ben er heel tevreden mee.

Onbetrouwbare partij

Ik zal hier helemaal niets meer kopen. Al zou ik het gratis krijgen gaat het direct de prullenmand in. Rommel is het… inclusief de service.

Supersnelle levering, en advies wat zeer duidelijk was.

In voor- en najaar hoeft de verwarming niet aan en is het heerlijk warm in mijn zithoek. De infraroodverwaming voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Mooi design. Een van de weinige producten die je op temperatuur kunt instellen. En ook via app of remote controller werkt

Makkelijk bestellen, zeer snek geleverd

Alles volgens plan

Moderne bedrijfsvoering met een klantvriendelijk karakter

Bezoek winkel: vriendelijke en duidelijke uitleg bij een mooie presentatie van de apparatuur. Bezorging en verpakking: correct en duidelijk Montage: kundig, duidelijk en vriendelijk

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo