De bestelling en levering ging heel soepel. Het product nog niet gebruikt omdat het nog niet zo koud is. Maar lijkt veelbelovend.
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Prima levering, goed product
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Prima service en goede prijs
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik dacht ook dat er drie standen op zaten. Niet goed genoeg gelezen of misschien onduidelijke informatie.
uitstekend geholpen in showroom
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van uw review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze showroom. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Nog n.v.t.
Mooi product
Makkelijk op de site te selecteren en een duidelijke beschrijving.
Goed geholpen
Zie boven
Geachte heer, mevrouw, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service als bedrijf. Uw review stellen wij dan ook zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Warme groet, Team Quality Heating.
Een elektrische deken bestled werd geleverd zonder documentatie zonder beschrijving of niets gewoon geleverd in een doorschijnend zak zag gewoon uit als dat al gebruikt geweest is . Je weet niet of het mag gewassen worden of niet . Ik kan het gewoon niet gebruiken . Niet volledig naar mijn goesting Zou denken dat het proper in een doos aan komt.
Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Op uw naam kan ik helaas geen order terugvinden, mochten er nog vragen zijn over het product horen wij dit graag. Warme groet, Quality Heating
Bestellen in de webshop is overzichtelijk en eenvoudig. Helaas een verkeerd element, maar een goed bereikbare klantenservice zorgde voor een perfecte oplossing. Echt klasse!!
Geachte heer, Bedankt voor uw review. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen, we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Lang getwijfeld over een infraroodspiegel.. uiteindelijk de knoop doorgehakt. Meer dan tevreden hadden we veel eerder moeten doen. Quality heating doet haar naam eer aan. Verwarming en service van hoge kwaliteit. Snel en netjes geleverd. Product goed verpakt, Top
Geachte heer Bedankt dat u van onze dienstverlening gebruik heeft gemaakt, wij hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Website geeft duidelijke informatie over producten
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Prima product en snel geleverd en heel blij mee. Nog een tip: door het plaatsen van de infrarood vloer verwarming schuift het vloerkleed veel sneller. Jullie zouden er eigenlijk iets bij moeten leveren om te zorgen dat het tapijt beter blijft liggen. Ikzelf heb het op een hue smartplug aangesloten en daar een automatisering aan gekoppeld om te zorgen dat de verwarming elke avond automatisch wordt uitgezet zodat het niet per ongeluk de hele nacht blijft aanstaan.
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor het plaatsen van een review. Bedankt voor de feedback, wij zullen dit intern gaan bespreken. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Slecht ervaring gehad helaas .
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Graag zouden wij met u in contact willen komen om te kijken naar een passende oplossing. Op uw naam kan ik helaas geen bestelling terugvinden. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar [email protected] Warme groet, Team Quality Heating.
Het product werd heel snel geleverd, zoals beschrijving
Het paneel was snel geleverd. Instaleren was zo gedaan met de bijgeleverde mal. Alleen jammer dat de handleiding verkeerd was en het paneel niet koppelde met de thermostaat. Mailtje gestuurd met de vraag wat ik fout deed bleek dat ja 2 andere knoppen moest indrukken om te kunnen koppelen. Nu werkt het paneel wel. Ben er heel tevreden mee.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Bedankt voor uw feedback, wij zullen de handleiding herzien. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Ik zal hier helemaal niets meer kopen. Al zou ik het gratis krijgen gaat het direct de prullenmand in. Rommel is het… inclusief de service.
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service en het product dat u bij ons besteld heeft. Graag zouden wij in contact met u willen komen, om te kijken naar een passende oplossing. Warme groet, Team Quality Heating.
Supersnelle levering, en advies wat zeer duidelijk was.
In voor- en najaar hoeft de verwarming niet aan en is het heerlijk warm in mijn zithoek. De infraroodverwaming voldoet helemaal aan mijn verwachting.
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw infraroodpaneel. Warme groet, Team Quality Heating.
Mooi design. Een van de weinige producten die je op temperatuur kunt instellen. En ook via app of remote controller werkt
Geachte heer, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over het product. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. Veel plezier met uw aankoop. Warme groet, Team Quality Heating.
Alles volgens plan
Bezoek winkel: vriendelijke en duidelijke uitleg bij een mooie presentatie van de apparatuur. Bezorging en verpakking: correct en duidelijk Montage: kundig, duidelijk en vriendelijk
Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor uw review. We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen, we hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.” Warme groet, Team Quality Heating.