Ik wacht nog steeds op me infrarood paneel ik hoop zo spoedig mogelijk dat het komt afz Janine en koos de groot

Goed thermostaatstopcontact

Ondanks de sneeuw toch geleverd

Geven tegenstrijdige informatie op vragen.Komen afspraken niet na.

Het is mij na het versturen van e-mailtjes en telefoongesprekken nog volstrekt onduidelijk of ik de juiste afstandsbediening heb gekregen. Medewerkers weten het antwoord op deze vraag niet of spreken elkaar tegen. Gemaakte afspraken om terug te bellen worden niet nagekomen

erg fijn onder een bureau warme benen en voeten

Goed product, snelle levering

Had koude voeten tijdens het thuiswerken, bij Infraroodverwarmingstore degelijk geprijsd infrarood scherm gekocht, snelle levering en geen koude voeten meer. Top.

Ontzettend slechte service

Tijdens de kerst periode heb ik een IR paneel aangeschaft. Helaas wat sneeuw en de planning van mijn aannemer liep uit waardoor ik er pas na 17 dagen achter kwam dat ik de verkeerde variant van hetzelfde type had gekocht. Easy fix dacht ik.. nee hoor! De ruil termijn is verstreken meneer! u kunt wel een nieuwe bestellen, maar de oude (die nog in de verpakking staat nemen we niet retour. Ik dacht eerst nog dat het wel mee zou vallen. De klant is koning staat op de website.. maar nu zit ik met een paneel waar ik niet vanaf kan en geen warmte in mijn ruimte, want ik weiger OOIT nog bij deze plek iets te kopen.

mijn kussen is defect ontvangen

ik krijg geen reactie op mijn vraag en krijg niemand aan de telefoon

Warmte valt tegen

Het is een mooie plaat maar de warmte die de plaat afgeeft valt tegen. Had er meer van verwacht, Daarom 3 sterren.

Valt tegen

Ik had er meer van verwacht om eerlijk te zijn

Goede kwaliteit en snelle levering

Infrarood verwarming voor onder het bureau. Verwarmt goed, zeer eenvoudig monteren

Heerlijk warm met infrarood

Wij hebben een infraroodpaneel aangeschaft voor de toilet. Eindelijk sinds 25 jaar een behaaglijke temperatuur. Bedankt voor jullie advies.

Heldere website, goede spullen

Website is al langer bekend. Staan goede producten op die ook doen wat ze moeten doen. Prijs is redelijk zodat ze kunnen blijven bestaan. Bezetting is ws niet heel groot, dus soms moet je wat geduld hebben. Maar beter zo dan veel snelheid en matige kwaliteit.

Prima voldoende.

De service is goed, telefonisch contact duurt wel even, maar daarna goede uitleg over de situatie.

Prima en lekker warm

Fijne verwarming en licht! Ook qua montage prima. Jammer dat het aanmelden via de telefoon zo veel inspanning vraagt. Dat zou het enige verbeterpunt zijn.

Dit is geweldig , hadden we al eerder moeten hebben . Jammer dat de beschrijving nooit in het Nederlands is . I.v.m. het uitwassen

Werkt goed

De montage ging heel moeizaam. Die metalen pluggen zijn echt waardeloos! De montage instructie is niet te volgen. Een instructie filmpje zou misschien de oplossing zijn.

Yoo.

Duidelijke informatie en correcte levering!

infraroodverwarmingsstore maakt waar wat-ie belooft

Van informatie over mogelijkheden, tot bestellingprocedure/betaling(korting!), tot informatie over leveringswijze en - datum/tijdstip, tot levering ,tot aanwijzingen voor installatie en gebruik..... het is allemaal soepel en correct - en dus naar tevredenheid - verlopen!

Goede service. Snelle levering.

Prima !

Bestelling gedaan en op de hoogte gehouden voor levering. Paneel 700 watt opgehangen in badkamer 10m2 en doet het met bijgeleverde afstandbediening prima.

De meest voor de hand liggende oplossing.

Het product voldoet zeer goed zoals beschreven op de handige website. Correcte levering.

snelle levering, goed product

Infrarood paneel snel geleverd en een goed product

Pakket na weken nog niet in huis

Pakket kwijt

heel goed

Ik had de bestlling geplaats zonder de kortingscode te gebruiken. Ik heb gemaild dat ik dit vergeten was en de volgende dag kreeg ik een mail dat dit terug gestort zou worden. En zo geschiedde Super Groet Xander

Gewoon goed

Gewoon goed