Totaal geen service

Toestel werkt niet. Als ik via e-mails om een reactie vraag of uitleg krijg ik zelfs geen antwoord. tja...

Snelle, nette afhandeling van bestelde goederen

Goeie website, makkelijk te vinden wat ik zocht. Daarna snelle en goede afhandeling via de post.

Verwarming gekocht bij Quality Heating op tijd geleverd en en werkt primaa

Bij Quality Heating een laser thermometer en een IR verwarming gekocht werken beiden goed worden wel los van elkaar geleverd maar dat is natuurlijk geen punt.

Snel geleverd. Betrouwbaar.

Snel geleverd. Betrouwbaar en verlengsnoeren zijn prima. Goede prijs kwaliteit verhouding en genoeg keuze.

Uitstekende service!

Er werd een beschadigd infraroodpaneel ontvangen. Naar vestiging Hilversum gereden en kreeg direct een volledig nieuw paneel mee. Wat een uitstekende service! Na plaatsing door onze elektricien een goede heerlijk behaaglijke warmte.

Snel

Een leuk meisje .

Zeer goed.

Goed advies, en goede service.

Snelle levering en duidelijk. Goede aftersales.

Besteld snel geleverd en snelle reactie op mail.

kwaliteit product

Infraroodpaneel gekocht voor aan het plafond, met wifi en afstandsbediening. Keurig netjes geleverd, keurig verpakt. Installatie aan het plafond lijkt simpel, maar vraagt enige precisie van het juist op maat boren van de houders. Doe dit nauwkeurig!! De installatie handleiding is in het Engels en dat is jammer. Na een bericht aan het bedrijf werd er keurig een Nederlandse handleiding gestuurd. Al met al zeer tevreden, heerlijke warme, mooie dimbare verlichting in twee kleuren wit, super mooi.

Prima service, snel en voldoet aan de verwachtingen

Niets positief te melden

Beperkte voorraad, late levering, incomplete levering, langzame helpdesk. Product werkt nu naar tevredenheid maar kan geen positieve aspecten noemen helaas.

Top product

Heerlijk warm voor voeten en benen. Zo hoeft de dure verwarming niet aan. Geld besparend en top product.

Niet fijn

De mat helaas terug moeten sturen. Ik heb een dun kleed liggen en voelde nagenoeg geen warmte.

Uitstekende service

Levering was snel en accuraat, product voldoet aan de verwachtingen.

Product voldoet aan de verwachting

Makkelijk te installeren,echter de schroeven van de bijgestelde handdoekbeugel zijn te lang,die draai je dan bijna tegen de glazen plaat aan

Top product,gemakkelijke installatie.

De beste prijs voor een kwalitatief product.

Werk goed.

Goed.

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten

Snel geleverd en mooi produkt

Snel geleverd en mooi product

Een goede ervaring

Prima product, wel kan de beschrijving beter omdat niet duidelijk was welke wifisnelheid past en dat zag ik pas toen de handleiding er was. Snelheid van leveren is top.

Snel en netjes geleverd

Levering goed maar de beschrijving is is in het Engels heb 2keer om Nederlandse beschrijving gevraagd hoe je de wifi en de hand zenders instel nog steeds niets gekregen kan ze nu niet optimaal gebruiken zeer jammer anders 5 sterren graag reactie terug groetjes Gerrit van Dijk uit elst

Werkt fantastisch

Keurig geholpen en producten compleet geleverd

Supersnel geleverd

Alleen Engelstalige omschrijving handleiding Terwijl ik geen Engels kan.

Service OK, product vraagtekens

Beste Mensen, Na mijn aankoop volgde: - snelle levering - degelijk verpakt - eenvoudige montage. Kanttekeningen: S.V.P. inbusbout advies De knoppen om het u profiel ( bovende wieltjes) met de hand vast te zetten aan het paneel moeten met te veel kracht worden aangedraaid. Een eenvoudige mogelijkheid met inbusbout zou dit probleem oplossen. Nu was een waterpomptang op de plastic knoppen noodzakelijk. Infra rood? Ik heb de indruk dat het paneel zijn doel voorbij schiet. Het paneel wordt zo warm dat het convector eigenschappen krijgt. Ps. Heeft het paneel een warmte regulator? Kan ik iets instellen?

snel en correct geleverd

snel en correct geleverd! apparaat voldoet aan mijn verwachtingen

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo