Onjuiste info, wachten op levering

De site vermeld: op voorraad, levering volgende dag; niet dus! Na 7 werkdagen en twee contacten met de klantenservice wacht ik nog steeds op deel van de bestelling....

Levering volgens afspraak.

De bestelling plaatsen verliep probleemloos.en de levering was volgensafspraak. De terrasheater was degelijk verpakt. Jammer dat de handleiding niet ook in het Nederlands was.

Goede producten en nette communicatie over backorder van besteld product.

Prima site en bedrijf. Goede communicatie en snelle levering. Er was een product, dimmer, welke een lange levertijd had maar daar werd goed over gecommuniceerd. Uiteindelijk alles netjes ontvangen.

beveel ik aan

lange levertijd maar voor de rest geen problemen

Uiterst vriendelijk en na enig zoeken een zeer goed passende oplossing

De aanschaf van een aantal IR panelen met randapparatuur verliep plezierig. Het installeren en op elkaar afstemmen was lastig door enkele tekortkomingen. Uiteindelijk met goede ondersteuning van het bedrijf hangt er nu een zeer goed werkende infra rood verwarming

Betrouwbare dienstverlening!

Gemakkelijk besteld, vlot geleverd!

Snelle levering .

Verpakt in een degelijke verpakking. 1000 Watt en dit is zeker aangenaam. Aangenamer dan de 750 watt die we vervingen. Zit boven de bank op ongeveer 1.50mtr. Prima.

Nonossens

Supersnelle levering ondanks de drukke tijd!

Prima informatie op website, vlotte levering

Op de website stond dat het infraroodpaneel pas eind december weer leverbaar was. Toen de panelen weer binnen waren werd het paneel vlot verstuurd en kwam de volgende dag binnen. Paneel werkt naar alle tevredenheid.

Snelle levering en goede kwaliteit

Geven ook snel antwoord op vragen de je stelt

Snel en goed geleverd

Snelle levering en goede levering met verschillende manieren van betaling. Voor het eerst bij deze webshop besteld en dan ben je toch iets voorzichtiger. Geen enkel probleem en ook achteraf betalen mogelijk. Zeer tevreden, artikelen getest en alles werkt naar behoren

Snelle levering!

Besteld en binnen no time in huis. Goed stevig verpakt. Aansluiten is nog even een dingetje!

Correcte afhandeling

Ze hebbeb netjes gewacht met versturen tot het mij uitkwam.

Betrouwbaar, eerlijk

Betrouwbaar, eerlijk, goed advies.

Prima opgelost

DCl meldedat de panelen waren geleverd maar ze waren er niet . Ik heb de volgende dag gebel een dag gaarne zijn ze gebracht. Top geregeld

Snel en goed

Snelle levering en prima product

Defect product en foute zending

Toen de verwarmingsmat voor onder het vloerkleed aangesloten werd, bleek het niet warm te worden. Na terugzending bleek er iets in een kabel defect. Hoera, nog dezelfde dag werd er een nieuwe mat gestuurd. Maar bij het opnieuw aansluiten bleek dat het om precies dezelfde mat ging. Een foutje van een collega bleek, die de defecte mat weer had verzonden ipv een nieuwe. En een goede mat? Die ligt niet meer in het magazijn en last nog twee weken op zich wachten. Gelukkig is het momenteel niet zo koud. Maar knullig is het wel.

ik ben dit systeem van verwarmen nog aan het uitproberen maar ziet er positief

zoals hiervoor vermeldt ben nog aan het uitproberen positief resultaat zodra zonnepanelen geplaatst zijn komt volgende bestelling.

keurig verzorgd

Jammer dat bij draadloze thermostaat geen inbouw ontvanger werd aanbevolen. na retour zending keurig en snel opgelost!

zeer tevreden over de info tijdens de koop

Product werkt zeer naar tevredenheid.

Artikel was beschadigd bezorgd. Nieuwe toegezonden gekregen

Nadat door waarschijnlijk DHL de verpakking was geplet een gedeukt artikel ontvangen. Deze retour gezonden verzekering voor pakket voor eigen rekening. Een nieuw artikel ontvangen deze keer onbeschadigd. Artikel nog niet getest. Jammer dat artikelen niet beter worden verpakt en zonder sticker breekbaar. Dit is voor verbetering vatbaar.

Snel en goede kwaliteit

snel besteld snel geleverd

Bestellen en leveren ging snel. Ondanks dat DHL het pakket weer teruggstuurd had, heb ik na overleg met de klantenservice mijn pakket toch weer snel ontvangen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goed en eenvoudig in gebruik

De moeite waard!

Eerst geaarzeld over de uitgave. Besteld, levering binnen twee werkdagen ondanks de Kerstdrukte. Heerlijke stralingswarmte. Blij met de aanschaf.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo