ontzettend goede service

In november een warmtekussen besteld voor mijn schoondochter als kerstcadeautje, nu bleek op kerstavond dat er geen hoes omheen zat. Een mail gedaan en zonder problemen hebben ze netjes alsnog een hoes gestuurd! dat vind ik dus echt klasse!

goed toestel tegen aanvaardbare prijs

lange levertijd

Prima, vlotte levering

De info per telefoon had wat duidelijker kunnen zijn.

Prima site een goede levering

Goede levering een duidelijke site.

Levering goed; geen actieve informatie.

Product niet op voorraad,

Mooie panelen

Mooie panelen en heerlijke warmte in de keuken We kopen zeker meer infrarood panelen

Veel onduidelijkheid over levertijden

Lange levertijd op stralingspaneel, dan krijg ik bericht dat ik ze op kan halen, blijken het verkeerde te zijn. Meteen nieuwe gereserveerd, zouden na 16 dagen leverbaar zijn, na 16 dagen per mail gevraagd wanneer ze binnen zijn, krijg ik bericht dat ze net twee dagen eerder uitverkocht zijn en dat het weer weken gaat duren, bovendien kan er niet gegarandeerd worden dat ik ze kan krijgen. Toch maar weer gebeld en dan hoor ik dat ze net binnen gekomen zijn. Verwarring alom

Super service en snelle levering.

Infrarood verwarming besteld met thermostaat. Snel geleverd en met een telefonische vraag snel en goed geholpen.

Mijn ervaring met de infraroodverwarmingsstore is in een woord prima.

Op basis van de plaatjes met omschrijving van de diverse Infraroodpanelen op de website is het moeilijk kiezen, maar de telefonische hulp vanuit de onfraroodverwarmingsstore is uitmuntend. Ook het overige contact met de store, het bericht dat het gekozen paneel was uitverkocht, wanneer het weer verwacht werd, en de overige communicatie verliep helemaal naar wens, net als de levering. Ook het paneel is helemaal naar mijn zin.

Geen loze beloftes

Ik had het verplaatsbare infraroodpaneel curved stone besteld maar deze was helaas niet leverbaar. Gebeld met Infrarood verwarmingstore en zjj zeiden dat het rond 21 december geleverd zou worden. Dit klopte helemaal. En dus blij met het paneel. Voor warme benen onder m'n bureau geplaatst.

Goede kwaliteit infraroodpaneel

Het infraroodpaneel (1000W) hangt bij ons aan het plafond boven de salontafel, wordt niet te heet en verwarmt rondom de tafel goed. Kosten i.v.m. overschot zonne-energie €0,11 per uur! Levertijd langer dan op de site is aangegeven.

Goede kwaliteit

goede werking en goede service

Prima product maar de communicatie en levering was wat minder

Uitstekend product, we zijn er heel blij mee. Na de bestelling hoorde ik echter wekenlang niets over een te verwachten levertermijn. Het product kwam bij ons met een beroerde verpakking aan. Gelukkig geen schade.

voldoet aan de verwachingen

de infraroodplaat wordt net niet te heet en verwarmt goed, hetgeen in deze situatie ideaal is en kost niet meer dan 35 ct per uur

Goede producten met snelle service

Goede producten en afspraken worden na gekomen met een snelle service.

Goed product

Snelle service betreffende bestelling thuis, website duidelijk en een goed werkend product

Gewoon goed

Kijken, kiezen, kopen en antwoord krijgen op vragen.

vriendelijk en goed geholpen

Overzichtelijke showroom. Vriendelijke medewerkster.

Goeie service... heeft wat langer geduurd voordat ik mijn infrarood paneel kreeg maar toch ondanks de drukte niet echt heel lang moeten wachten

Netjes teruggebeld voor meer informatie

Deze winkel belde vlot terug na mijn contactformulier, waarna ik telefonisch goed geholpen ben

Onduidelijk en kwalitatief onvoldoende

In eerste instantie de belofte voor 1630 besteld, volgende dag in huis. Op vrijdag om 1500 besteld, pas de volgende donderdag geleverd zonder enig bericht, track and trace code of wat dan ook. Had gebeld, maar degene aan de lijn wist het verder ook niet. Ik moest vrijdag maar bellen als het er nog niet was. Vervolgens komt een van de twee units defect aan. Op de 24ste was de toko dicht, prima, leuk voor het personeel, maar ben wel benieuwd hoe dit afgehandeld gaat worden...

slechts een deel van bestelling ontvangen, geen noot wanneer de rest komt

slechts een deel van bestelling ontvangen, geen noot wanneer de rest komt

Gevaarlijk voor personen die in contact komen met deze stralingswarmte

I.v.m. montage boven het tafeltje van onze zithoek kwam ik in contact met de stralingswarmte en kreeg binnen het uur plotseling hoofdpijn, dus direct apparaat uitgeschakeld en mogelijk moeten verplaatsen of verwijderen. (en €399,-- is een hoop geld voor zo'n plafond infarood verwarming met Led verlichting)

Goede service.

Zeer tevreden! Enkel lange wachttijd.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo