als pre order besteld,

goede en tijdige oplevering, zoals beloofd \. contact met klantenservice was perfect.

alles correct verlopen maar het DHL transport is een ramp nog steeds niets ontvangen

De informatie op de site is redelijk

Het gekochte thermopaneel heeft geen ingebouwde wifi en dat is jammer. Verder is het voorzien van nogal hard witlicht. Het installeren is ook niet eenvoudig. Het produkt op zich voldoet wel heel goed.

warmte onder het bureau

handig zo'n plaat van 100w

Duidelijke website, met ruime keus

Om het juiste vermogen van een infrarood paneel te bepalen, staat een duidelijke uitleg op de site. Ons paneel met led verlichting hangt op de badkamer, zodat de cv radiator daar niet aan hoeft. Die radiator-leidingen lopen met een omweg door geïsoleerde dikke buizen en verbruiken daardoor veel energie. Het 700 Watt infrarood paneel hang aan het plafond op 2,6 m hoogte en voldoet prima. Led verlichting is dimbaar en in kleur te wisselen. De thermostaat is uitgebreid te programmeren op dagen en temperaturen.

Comfortabel

Lekkere warmte

Product voldoet niet aan de verwachting

Allereerst de webwinkel is prima , alles keurig geleverd. Maar onze bestelling van de thermoray 3000 voldoet totaal niet aan onze verwachting. Wij hebben een dichte geïsoleerde serre aan huis gebouwd. Hierin hebben wij dit paneel op 2.30 meter hoogte gemonteerd ,zoals voorgesteld. Echter om een beetje warmte te voelen , moet je er recht onder gaan staan. Want 0p 1.5 meter afstand voel je al geen warmte meer. Het design is prachtig , maar de opbrengst is echt waardeloos.Wij kunnen ons dan ook niet vinden in de goede warmterecencies van de Thermoray 3000. Heb gewoon spijt van de aanschaf van dit product.

Goede ervaring met de store

Bestellen gaat makkelijk, levertijd gewenst product duurt momenteel lang, alternatief met lager wattage(snel te leveren) valt qua vermogen wat tegen. Mooi apparaat.

Keurig op tijd geleverd

Verwarming werkt prima op mijn thuiswerkkantoor

Informatie, prijs-kwalteit, snelle levering

Zie boven

bestelling op tijd geleverd en voldoet aan verwachting

bestelling op tijd geleverd en voldoet aan verwachting conform omschrijving op de website.

Prima verwarming paneel met spiegel en led verlichting.

Makkelijk te bevestigen . Bedienings knopjes had iet toegankelijker mogen zijn of via een afstandbediening omdat de bevestiging van de beugels op de dunne achterplaat niet heel erg solide is. Er zit veel beweging in als je het apparaat aanraakt of schoon moet maken.

product niet helemaal naar de zin

Goede afhandeling van bestelling en goede antwoorden op vragen. Prima dus, alleen het product was niet helemaal naar de zin. Het infrarood paneel was ok, maar de bijgeleverde pootjes zijn onvoldoende. De bevestiging gaat met heel kleine schroefjes en het is geen stabiele opstelling.

Zeer goede en persoonlijke service in de shop

Bij montage van de nieuwe aangeschafte spiegel met infraroodverwarming en verlichting tikte ik de wastafel aan en brak de spiegel in duizend stukjes. Ik kon de volgende dag een nieuwe ophalen en krijg daarbij 25% korting op de prijs, voor mijn onhandigheid.

Prima geholpen in de showroom

Hoewel we moeite hadden met kiezen bleven de medewerksters heel vriendelijk en rustig en dachten ze goed mee.

Goed. Bereikbaar. Vriendelijke.

Een ir paneel met verlichting gekocht. Een pre-order, maar netjes geleverd volgens de verwachte datum. Product voldoet aan verwachting.

Goed product en vlotte levering

Positief!

Je wordt hier heel goed geholpen

Retour sturen was geheel geen probleem.

Geen melding bij te late levering.

Heb zelf initiatief moeten nemen om antwoord te krijgen voor de late levering. Product zou 15 januari 2023 worden geleverd en werd vervolgens op 13 dec 2023 geleverd, m.a.w. Informatie strookt niet met het gecommuniceerde. M.vr.gr. JBC Killaars.

prima service en goe product

Ik heb Quality Heating QH remote control infraroodpaneel wit met led verlichting gekocht was ondanks het beperkte aanbod toch op tijd aangeleverd Werkt prima mooi helder licht en lekker warm

Contact met de service Niki uitstekend

Bestelling was niet op voorraad stond ook op de site. Eerste melding : levering 15 Dec. Daarna een aantal keren contact gehad met de service . En kreeg een zeer vriendelijke Niki om mee te mailen. Levering kwam zelfs nog eerder.

Snelle levering en voor zover ik kan beoordelen een mooi product. Het is nog niet in gebruik omdat het een kerstcadeau is voor mijn man.

Heerlijke warmte van dichtbij.

Prima verwarming, goed regelbaar dmv apparte thermostaat. Je moet wel dicht bij de verwarming zijn.

Fantastische klantenservice!

Reageren snel en zijn zeer behulpzaam

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo