Top product

Geeft het juiste licht wat aan te passen is aan de situatie en is heerlijk warm in een koude douche omgeving, heb geen andere verwarming meer nodig. Heb er nog één besteld.

Retour infrarood paneel

Na telefonisch contact een email ontvangen maar daarbij zat geen retourlabel.

Snel en eenvoudig

Snel uitgezocht, besteld en geleverd. Geen poespas, zoals het hoort.

Volgens afspraak

Cx

Goed afgehandeld

Ik had een ir paneel besteld maar was niet te leveren. Na een paar weken heb ik een ander besteld een kleinere en die is snel geleverd. Het het teveel betaalde geld was ook snel terug gestort.

Goed product en voldoet aan de verwachting

Goed product en voldoet aan de verwachting. Levering was snel en werdt duidelijk op de hoogte gehouden.

Weekt als een zonnetje

Ideale oplossing om de verwarming uit te kunnen laten. Wordt snel warm. Makkelijk te verplaatsen.

Goede dienstverlening en duidelijke communicatie

Goed product voor goede prijs

Goed product voor goede prijs. Heldere site met duidelijke info. Snelle levering

Product was niet leverbaar maar kreeg een goed alternatief!

goede prijzen en aanbod.

levering duurde wat langer dan beloofd maar prima telefonisch bereikbaar. Producten (infraroodpanelen) zijn goed.

compliment

ook na het omruilen van de infrarood paneel voor een convectoren en een handverwarming netjes geholpen.

Prima bij wijze van elektrisch kacheltje

Heb een staand model, makkelijk te verzetten. Heerlijk warme benen onder het bureau, Geen irritant geblaas en vieze stoflucht, zuinig.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met het infra-rood paneel. Het doet precies wat er in de omschrijving staat.

Voldoet aan mijn,wens

De 350 watt geeft voldoende stralingswarmte, mits je er dicht bij zit

Het is niet wat ik ervan verwacht had, je moet er tegenaan zitten.

Ik heb de grootste gekocht zodat ik wat overcapaciteit heb. De ruimte wordt absoluut niet warm, Ik heb deze gekocht omdat ik de verwarming zoveel mogelijk uit wil laten. Deze heb je echter er wel bij nodig. Het is een mooie en strakke uitvoering die eigenlijk aan de muur hoort. Ik heb de pootjes gemonteerd maar deze zijn erg fragiel en wankel.

Netjes en snel geleverd

Heerlijk warme benen op mijn werkplek

Jammer dat de geplaatse order in twee gedeeltes werd verstuurd zonder hier info over te geven.

Zie hieronder

Bestelde infrarood geeft bijna geen warmte af en ik heb spijt dit artikel gekocht te hebben!!!!!

Goede levering

In twee delen geleverd, maar was van tevoren aangegeven.

Prima bedrijf. Goede service

Spullen gekocht. Sommige retour gebracht was geen probleem. Prima geholpen

Aardig personeel.goedproduct

Wij hebben de plaat opgehaald wordt netjes geholpen ook naar de auto brengen. Plaat bevalt alleen de juiste plaats is nog even uitzoeken

prima advies en komen afspraak na

prijs-prestaiteverhouding helemaal goed. Goed telefonisch bereikbaar en door kundige mensen geholpen. Producten snel en volgens afspraak geleverd

Duidelijke website, goed product

Phoenixstraat 37