Prima product vlot geleverd ,

Prima paneel en snel geleverd.

Paneel van 350 watt gekocht. In gebruik als bijverwarming op de plek waar mijn vrouw vaak zit te handwerken. Voldoet uitstekend. Ik ga een tweede paneel bestellen. Paneel wordt straks ook in onze vintage camper gebruikt. Maar dan met als extra een thermostaat. Gewoon met een vintage draaiknop.

Snel bestellen en een zeer goede communicatie

Wij bestelden een infrarood paneel. Ik had hier een vraag over en kreeg snel goede informatie. We wisten dat er een levertijd op zat. Ook hier werd goed in gecommuniceerd. Ook mogelijkheid tot annuleren toen de bestelling op zich liet wachten door langere levertijd. Na akkoord voor een iets groter paneel, werd dit paneel direct verzonden. Zeer tevreden met de communicatie van de bedrijf!

Snel bestellen en een zeer goede communicatie

prima advies en komen afspraak na

prijs-prestaiteverhouding helemaal goed. Goed telefonisch bereikbaar en door kundige mensen geholpen. Producten snel en volgens afspraak geleverd

Prima en snel geholpen en bezorgd.

Goede keuze aan spullen. Ook een snelle respons bij vragen. Prima.

prima paneel

prima paneel

Super. Product is geweldig en gemakkelijk in gebruik

Super service en ondersteuning.

Goede service en verstand van zaken informatie telefonisch ook helemaal top

Goede service telefonisch ook netjes te woord gestaan en goede oplossing aangeboden voor mijn persoonlijke situatie.

geriefelijk en kostenbesparend

Ik heb nu 3 panelen aangeschaft voor de gezinsleden. (350 en 2 x210 Watt). Met de panelen dicht bij de onderbenen blijft het hele lichaam lekker warm en de centrale verwarming hoeft daardoor niet omhoog te worden gezet. Ofwel, geen gasverbruik, maar wel een beetje meer energieverbruik.

Lekkerr warme benen snelle service

Nu vind ik het heerlijk om thuis te werken.

Lekkerr warme benen snelle service

Nu vind ik het heerlijk om thuis te werken.

Goede webshop, stom paneel

We hebben een IR paneel besteld voor de badkamer en deze aan het plafond gehangen. Het is een paneel van 700 kw en 60x120 maar nog doet het niet veel voor onze badkamer van 5m2. Je hoofd wordt warm maar verder voel je de warmte niet. We hebben geen vergelijkingsmateriaal maar ik denk dat IR verwarming gewoon niet voor ons is. Wellicht dat het beter werkt als het aan de muur hangt.

Goede webshop, stom paneel

Goede info