zoals het hoort

Het goedkoopste paneel uitgezocht om te proberen, bevalt goed. Het werd een dag later verstuurd en kwam, goed verpakt, bij ons aan. Nog even echt koude dagen afwachten of we er nog een bestellen.

Goed product

Levertje echter niet zoals omschreven op de site

zeer goed dus

goede levering, alles verder in orde!

Terrasheater gekocht, kwam snel, ziet er goed uit.

Ik wil ook in koude dagen op mijn terras kunnen zitten, met een bakkie koffie en een krantje. De heater doet het prima, is zwaar van uitvoering, en dat voor 90 euro! Voorlopig was zaken doen met uw firma prima in orde. Proficiat!

Bestellen en product zijn goed. Levering wat minder positief

Mijn eerste infrarood paneel besteld. Product is dik in orde. Werkt simpel en doeltreffend waar ik het voor in gedachten had. Heb juist een "dom" apparaat besteld om deze zelf slim te maken met sensoren zoals temperatuur en beweging. Dat werkt heerlijk, maakt de koude zolder snel behaaglijk. De levering ben ik wat minder over te spreken, dit is meer DHL te verwijten. Die gaven aan langsgeweest te zijn, er waren 2 personen thuis ten tijden van het aanbieden. Vervolgens kreeg ik een mail dat het pakket bij een X winkel ligt om op te halen. Kwam ik daar(de volgende dag), was het pakket er niet. Je moet doorklikken op de mail van Infraroodverwarming, om de werkelijke status van DHL te zien.

Klantvriendelijk, betrouwbaar en snel

Snel geleverd en bevalt goed

Paneel achter de wand van mn thuiswerkplek bevestigt. Temp in huis 16 c. Toch comfortabel werken.

zoals het hoort

Snel geleverd en bevalt goed

Snel geleverd en paneel bevalt prima

Paneel achter de wand van mn thuiswerkplek bevestigt. Temp in huis 16 gr.. Toch comfortabel werken.

Doet precies wat ik er van verwachtte

Als je er mee wilt verwarmen zou ik er een nemen met een hoger wattage ( ik heb 350 watt). Voor mij is het belangrijkste dat de spiegel niet meer beslaat , dat hij ook nog wat warmte afgeeft is meegenomen. Wel minimaal 5 min. van tevoren aanzetten.

Fijn bedrijf

Goeie ervaringen met dit bedrijf. 2 infraroodpanelen besteld, waren op dat moment niet op voorraad maar zouden eind november weer binnen komen. Dit was ook het geval. Wij zijn blij met deze panelen en doen wat ze moeten doen.

Wat kan gebeuren is een defect onderdeel Zo ook nu. Gebeld en gelijk zonder problemen wedt mij een nieuwe ontvanger Voorde thermostaat gestuurd, welke ik de volgende dag al in huis had

Lekker warme voeten

Wij hebben de thermostaat opp 18 graden gezet. Vroeger was dat 20-21 graden. Met deze mobiele infraroodpanelen af en toe bij de voeten is dat uitstekend te doen.

Prettige website, goede prijs kwaliteit

Prettige website, goede prijs kwaliteit. Snelle levering en tot nu toe tevreden

Klantvriendelijk, betrouwbaar en snel.

--- Gekocht als bijverwarming om energie te sparen en een beetje minder afhankelijk te zijn van aardgas. De energiebesparing lukt, want ik verwarm mijzelf, zodat de verwarming in het appartement 1 graadje lager kan. --- Mijn ervaring is dat Quality Heating (www.infraroodverwarmingstore.nl) klantvriendelijk, betrouwbaar en snel is. Toen ik bericht kreeg dat de radiator klaar stond voor verzending, vroeg ik per email om een dag uitstel. Dat werd bevestigd en uitgevoerd. De levering van de tweede aankoop ging ook goed, maar omdat er een ander afleveradres was opgegeven bleven de mails van DHL verrassend uit.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo