Alles goed gegaan en op tijd

Keuze gemaakt op website. Heb al eerder producten gekocht, dus wist wat ik nodig had. Informatie op website en keuze tussen de verschillende websites is voor verbetering vatbaar. Doordat ik op de website niet hetgeen vond dat ik nodig had, heb ik 2 weken eerder een ander materiaal gekocht, waarbij ik bij jullie een betere match had.

Paneel kwam helaas beschadigt aan, terwijl het wel goed verpakt was. Binnen 3 dagen had ik al weer een vervangend paneel binnen en was het opgelost.

Mooi paneel, maar

Het is een prima paneel, maar we misten schroeven en pluggen. En ik moest eerst naar de bouwmarkt omdat het uiteinde een paar draden zijn, die je zelf nog moet bevestigen in een stekker. Ik had het liever compleet gezien, zodat we eerst niet meer naar de bouwmarkt moeten om schroeven en een stekker te halen. Of evt. als extra optie bij het bestellen zodat je meteen alles compleet hebt. Daarnaast stond nergens in de beschrijving hoe je dat nu doet, draden aan de stekker bevestigen. Niet iedereen is technisch. Zo'n groot bedrijf mag best investeren in een duidelijk Youtubefilmpje voor de niet technische mensen. Het paneel voldoet goed, evenals de thermostaat.

Prima op tijd geleverd en goed verpakt.

Prima op tijd geleverd nadat ik mail gekregen had dat panelen weer op voorraad waren. Werkt prima en ziet er strak uit.

Prima materiaal zeer te vreden ziet er ook heel mooi uit

Prima ding

Alles perfect

Goed advies en mooie producten.

Er werd me deskundig en snel advies gegeven op basis waarvan ik mijn keuze kon maken. De producten werken naar tevredenheid. Ik ben zeer tevreden!

Snelle zending met correcte info.

prima warmte

beetje onhandig te plaatsen en verbruikt wel veel stroom. wel voor snelle gerichte warmte prima ding

Blij mee.

Snel lekker warm

Perfect afgewerkt paneel en....lekker warm

Net paneel zowel de afwerking als de werking. Jammer dat de bijgeleverde mal niet past. Hoort waarschijnlijk bij een ander model.

Prima.

Goede site, helpdesk en snelle levering.

Heerlijk warm voor mijn benen. De middelste stand is warm genoeg.

Mooi product!

praktisch en precies de goede temperatuur om aan mijn bureau te zitten en de verwarming lager kan

Zie bovenstaande beschrijving

Rommelige aanlevering

De manier waarop dit werd aangeleverd, accu en snoeren in een gebruikte enveloppe met naam en adres van een ander. Om 1 snoer een elastiekje gedaan en het andere snoertje gewoon los in de enveloppe terwijl je kon zien dat deze opgerold had gezeten Het gaf de indruk dat het om gebruikte goederen gaat

supersnel geleverd!!!!

mooi product

prima webshop, levering minder goed !

helaas werd IR paneel onaangekondigd geleverd, in ons geval was de aflevering van het grote pakket bij buren . Verpakking had schade opgelopen, product gelukkig niet. advies transporteur : bezorgmelding van te voren en niet achteraf. Geef s.v.p. aan waar of een dergelijk pakket wordt achtergelaten !

Eerst telefonisch contact gehad. Daarna besteld. Alles ging prima..

Prettig om te gebruiken zonder heel hat huis te verwarmen

Prettig om te gebruiken zonder heel hat huis te verwarmen

Snel en goede service

Besteld,de dag er na in huis. Goed en degelijk verpakt . Product zoals omschreven.

goeie service en snelle levering.

goeie service en snelle levering.

Werkt perfect bij het juiste wattage

Aan het plafond in de badkamer bevestigd, geweldig met die led verlichting

Vlotte tel. Hulp snelle levering

Een aanrader voor iedereen

Plafond bevestiging niet aan te bevelen.

Om de plaat aan het plafond te plaatsen , Is een ramp . En niet goed voor je taal gebruik. Maak de insteek lussen wat ruimer, Zal zeker een beter gevoel geven. Dan komen er misschien sterren in beeld voor de verwarming. Groet Gerard Berkeveld

Waardeloos product

Na lang wachten, waar de winkel niets aan kon doen, ontving ik de steunen voor het IR paneel. In een woord rotzooi. Dat moet je niet willen verkopen. Ten eerste instabiel. Ten tweede het schroef warme je hem vastzet is van kunststof en kunnen niet normaal aandraaien zonder dat het alfbreekt. Zonder van het geld geweest, ze liggen in de kliko.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo