Snel besteld, snel geleverd.

Snel in huis en paneel doet het prima!

Klantvriendelijk

Verkeerde product besteld per abuis. Goed geholpen door de klantenservice een ook goede adviezen ontvangen voor het juiste product

snelle levering van fijn en zuinig verwarmingsproduct

Werd volgens afspraak geleverd

Goede Service

Klantenservice nam meteen de telefoon op en stuurde zonder gedoe vervanging voor een defect product.

Snelle levering, prima klantenservice.

Bij bestellen stond vermeld dat de levering mogelijk vertraging had door leveringsproblemen bij de producent maar alsnog binnen 3 werkdagen materialen ontvangen. Bij installatie bleek ik een product te hebben besteld welk niet geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Hierop vriendelijk en deskundig advies van klantenservice gekregen en dat deel van de bestelling kunnen retourneren met vervangend advies. Alleen de site is ietwat verwarrend bij het zoeken.

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Op vrijdag een paneel en thermostaat besteld. De thermostaat werd keurig op zaterdag geleverd maar het paneel kwam pas op maandag. Terwijl ze beiden op vrijdag verstuurd waren. Helaas komen dit soort dingen heel vaak voor bij DHL als vervoerder. Kort gezegd, tevreden over de winkel maar ontevreden over de vervoerder.

Je moet wel erg veel geduld hebben voor een tegenvallend produk.

Zie boven

Volgens afspraak geleverd.

Voldoet aan verwachting.

prima product

geen

Probleem snel en goed opgelost

Ik bestelde een vouwbaar infrarood scherm. De vervoerder DHL zag kans de sevige doos te mangelen, waardoor de inhoud kapot is gegaan. Op vrijdagavond meldde ik dit, al op zaterdag een mail dat ik een noieuw exemplaar kreeg toegestuurd. Dinsdag kwam ie binnen. De kwaliteit van een bedrijf blijkt vooral uit hoe problemen al dan niet worden opgelost. Ik ben zeer tevreden met de geboden service.

Snelle levering, prima product!

We hadden een infrarood paneel besteld bij de infrarood verwarmingsstore. De bestelling verliep soepel. Bij iedere stap van het leveringsproces wordt je op de hoogte gehouden. Het paneel was de volgende dag al in huis. Werkt prima op de werkkamer van mijn vrouw en soms beneden bij de bank. Wij hebben een goed gevoel over deze winkel.

De infrarood verwarming bevalt mij uitstekend.

De infrarood verwarming bevalt mij uitstekend. Vooral onder je bureau zodat je je benen verwarmt en in de studeerkamer geen extra verwarming nodig hebt.

Very good

Very good products

Prima, maar kan beter.

Zoals duidelijk was aangegeven op de website was niet alles op voorraad. Geen probleem voor mij en heb gevraagd bij mijn bestelling om de bestelde producten in 1 zending te leveren, vanwege het milieu en de kosten. Helaas is dat niet gelukt, een gemiste kans mijn inziens. Wanneer de overige producten geleverd zou worden was onduidelijk, geen geschatte levertijd of andere reactie ontvangen. Wat betreft de instructie / uitleg video's voor het koppelen van de diverse onderdelen is dat niet altijd even duidelijk en moet je meerdere video's bekijken om duidelijk te zien hoe het werkt. Kortom prima, maar kan beter

Nette levering en product zoals verwacht

We zijn erg blij met het verwarmingspaneel, het duurde even voor deze er was maar op tijd in huis voor de echte kou. Ligt ding en makkelijk formaat op te bergen. Ideaal voor gebruik op de werkkamer. Als enige minpunt heb ik dat er geen pootjes bij zaten, bij familie op wiens aanraden we het paneel hebben gekocht kregen wel pootjes bij hun paneel. Prettig warm, goed formaat, makkelijk in gebruik.

Heerlijke stralings warmte

Top paneel.

Het valt mij tegen en dat voor die prijs!

Geeft bijna geen warmte af, ik heb gewoon weer de elektrische kachel aangedaan om het toch weer behaaglijk 20* C te maken!

Goed meegedacht

Mijn vragen welke panelen ik moest hebben werden goed beantwoord. De vervoerder bracht maar 1 pakket ipv 2. En in goed overleg heb ik zelf het 2e paneel opgehaald. En ook deze service was prima

Proffesioneel bedrijf

Duidelijke site, mooie producten, snelle afhandeling.

Mooie afgewerkte spiegel

Levering heel snel. Maar infraroodspiegel voor een kleine doucheruimte te groot. Warmte na een kwartier prima

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle ne goede afhandeling

Snel, goed en mooie prijs

Snel, goed en mooie prijs

prettig geholpen

We werden goed ontvangen. De medewerker gaf bij haar introductie aan dat ze nog niet lang in het bedrijf werkt, dat ze ons zo goed mogelijk van dienst wil zijn en dat ze zo nodig een collega kan raadplegen. Dit vond ik een goede aanpak van een nog niet zo ervaren medewerker. Ze hielp ons goed en wij zijn tevreden en met een spiegel de deur uit gegaan.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo