Heerlijk

Ik krijg er een heerlijk warm gevoel bij.

De steunen voldoen niet. Ze zijn helaas veel te licht voor de panelen.

De steunen voldoen niet. Ze zijn helaas veel te licht voor de panelen. De Eurom panelen hellen sterk achterover en dreigen te vallen.

uitermate tevreden

Een paneel van 700 Watt met led verlichting aangeschaft. Werkt prima; na korte tijd voel je het zonnetje al op het bolletje schijnen. Alleen jammer dat de kleur van de led verlichting zo wit is. Zou mooi zijn als je dat ook iets warmer zou kunnen maken. Ik schat nu de kleur zo'n 3000 K of hoger. 2200 K zou mooi zijn. Voor de rest prima

Snelle levering en correcte afhandeling

Het infraroodpaneel werd snel geleverd. Helaas voldeed het niet aan de verwachting en moest het teruggestuurd worden. De verdere afhandeling daarvan verliep zeer correct.

Vanaf het eerste contact krijg je het gevoel dat je een klant bent. Top!

Bij het uitpakken van het bestelde product constateerde ik een kleine fout. Dit had niets met de kwaliteit van het product te maken en heb dit dat ook gewoon geïnstalleerd. Na melding kreeg ik ‘aangeboden’ om product te retourneren of een vergoeding te krijgen voor waardevermindering. Dit noem ik nog eens klantenservice. Ik vraag nergens naar maar krijg het wel aangeboden.

Uitstekende service

Goede en vlotte levering

vriendelijk, vlot geleverd.

Het was gewoon goed.

Netjes en duidelijke info

Bestellen ging makkelijk via de site. Ook duidelijke info over benodigde capaciteit etc. Stond op pre-order maar hadden paneel al eerder in huis dan verwachte leverdatum. Netjes op tijd info mbt levering dus konden ook aannemen pakket afstemmen met aanwezigheid. Product is zoals omschreven en voldoet prima

Prima advies, goede service, scherpe prijs

Na een goed adviserend gesprek online een ir paneel besteld. Binnen 48 uur geleverd Tot op dit moment zeer tevreden met het resultaat

Is nog niet geplaatst!

Is nog niet in gebruik genomen, moet nog geplaatst worden. Sorry

Betrouwbare firma

Er wordt met je mee gedacht bij de aankoop eerlijk advies. Wel graag een betere bezetting van de showroom 2 x de firma bezocht steeds geen verkoop medewerker aanwezig. over het infrarood paneel zijn we zeer tevreden .tip ; graag handvat aan het paneel zo ook gemakkelijker te verplaatsen ,en iets om het snoer aan op te hangen. EnNederlander gebruiksaanwijziging.

Volgens afspraak geleverd.

Volgens afspraak geleverd,en een redelijke prijs Voldoet aan de verwachting.

Komt betrouwbaar over

Mijn bestelling is in delen geleverd. Bij navraag over bestelling werd ik vlot geholpen. Anders was het bij een vraag over montage. Dat was minder goed. Je krijgt een telefoniste die bereid is om de handleiding met mij door te lezen. Dat was nou net niet de vraag. Lezen lukt namelijk prima. Ik had een technische vraag die ik graag zag opgelost. Dus hier is een verbeterpunt

Tot nu toe goed.

Storing gemeld en snel op gereageerd,met goed voorstel.

Nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

Niet wat ik dacht besteld te hebben

Wij hebben een panel heather van QH die bevalt prima. Ik dacht dat dit panel ook via het panel of de telefoon te bedienen was. Hier moest een losse thermostaat bij.. Ik heb hem terug gestuurd en wacht tot die met thermostaat weer geleverd kan worden.

Wachten al 10 dagen op de pootjes?

Gebeld dat de pootjes er niet bij waren, nog steeds niets gehoord, en geen pootjes ontvangen?

geheel volgens verwachting!

Prima paneel, werkt uitstekend met de bijbestelde WiFi thermostaat. paneel met, eigengemaakte, draaibare beugel verticaal aan de wand bevestigd.

Prima apparaatje

Eerder geleverd dan beloofd. Verpakking is goed. Installatie en werking heel simpel. Duitse handleiding, dat is een beetje jammer. Het product zelf is van een wat "goedkopere" maak dan verwacht, maar op zich nix mis mee. Verwarming werkt uitstekend. voor onder je buro hoef je het echt nit op max te zetten.

Netjes een mail gekregen wanneer het weer op voorraad was, besteld en de volgende dag in huis

Duidelijke website. Snelle levering.

Duidelijke website. Snelle levering.

Levering was op tijd en volgens afspraak.

Levering was op tijd en volgens afspraak.

Goed!

Op zoek naar electrische bijverwarming besloten we voor een Infrarood verwarmingspaneel te kiezen. Ze bleken bijna overal een lange levertijd te hebben maar Infraroodverwarmingstore.nl kon binnen een week leveren. Helaas gooide DHL (weer eens) roet in het eten en verdween het pakket. Heel fijn was dat dit geen probleem voor Infraroodverwarmingstore.nl was en na 7 dagen leverden ze een andere die gelukkig wel bezorgd werd! Je kan op deze site ook achteraf betalen wat ik altijd een erg fijne optie vind als je nog niet bekend bent met een site.

Mijn pakketje werd keurig bezorgt en was precies wat ik verwacht had.

Goed, als je niet je hele huis wil verwarmen!

Bij koude dagen kun je een ruimte van je huis verwarmen. Het is dan behaaglijk om je heen. Ik heb nog geen vorstperiode meegemaakt.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo