Snel geleverd in de hectische tijd.

Het paneel werkt zo als ik had gedacht

Niet verwacht, zeer prettige ervaring. De moeite waard om meer te kopen.

Omdat ik geen winkelkeurmerk kon vinden met Afterpay betaald. Niet de volgende werkdag in huis maar de volgende dag al (zaterdag). Beslist de moeite waard om in de toekomst weer te kopen. Deze webshop aan anderen aanbevolen.

Perfect zeer goede service

Nadat het pakket zoek was bij DHL is na tussen komst door Quality Heating het probleem met DHL na 7 dagen opgelost en het pakket ontvangen. Zeer netjes en snel behandeld door Quality Heating Zeer goede service C. de la Chambre

Goede service en goede kwaliteit

Lekker warm

Paneel 1 week in gebruik en voldoet aan de verwachting

Mooi paneel in structuur zonder randen, tegen het plafond geplaats valt het paneel nauwelijks op en geeft een fijne warmte.

Telefonisch mij een nederlandse handleiding toegezegd; niet ontvangen

Voor de rest ben ik tevreden over de werking van de infrarood verwarming; voldoet aan mijn verwachtingen

Efficiënt en goede voorlichting.

Wij zochten voor een slaapkamer zonder verwarming een makkelijk te installeren verwarmingsinstallatie. De ruimte moet in verband met thuiswerken verwarmd worden. Het advies van Quality Heating kwam goed over en blijkt ook na installatie van een 1000W Ecosun infraroodpaneel met thermostaat prima te werken. Zelf installeren is voor een handige doe het zelve mogelijk.

Wij zijn zeer tevreden over de uitleg en hebben alle vragen kunnen stellen die we wilden.

Zoals het hoort!

Prima.

Het paneel doet niet aan de verwachting geeft heel weinig warmte

Wij hebben bij U een mobile infrarood paneel 700 watt gekocht de levering is correct uitgevoerd het paneel doet niet aan de verwachting het wordt niet erg warm je moet er al bijna tegen aan gaan staan om een beetje warmte te voelen. wij willen het wel retour zenden helaas hebben wij de verpakking niet meer hoe gaan wij dit op lossen. McG Har

mooi paneel en netjes verpakt geleverd voor een goede prijs

ja

Ondanks vertraging prima levering

Door regelmatige uitverkoop was mijn bestelling langere tijd niet leverbaar. Ben goed op de hoogte gehouden wanneer er zou worden geleverd

Keurig afgehandeld en gecommuniceerd, snelle levering

Goede site en duidelijke omschrijving. De vooraf gemelde levertijd werd uiteindelijk nog sneller. Alles netjes verpakt en compleet geleverd.

Snelle levering ondanks niet op voorraad

Prima product, precies wat ik zocht

Alles goed geregeld,prettig geholpen. Goeie producten. En prima te bereiken.

Helemaal goed

goede communicatie over wachttijd. En nog eerder geleverd..fijn

Fijn dat ze aangeven dat hij wat later geleverd zou worden. Dan weet je waar je aan toe bent. Uiteindelijk werd hij nog eerder geleverd dan aangegeven. Fijn!

De levering was snel en goed

Heel hartelijk dank voor de snelle levering van het infrarood paneel, gelijk dezelfde dag geplaatst, werkt naar behoren.

Voldoet niet

Hoe het kan weet ik niet maar dit infrarood apparaat geeft nauwelijks warmte ook als je in de buurt zit.

Prima, top service

Ik heb ze een paar keer aan de lijn om een keuze te kunnen maken, ik werd goed geholpen en heb een prima product aangeschaft

Snelle service na een defect apparaat.

Snel en correct geleverd

Telefonische informatie was zeer goed. De handleiding voor het installeren is duidelijk maar voor bedienen van de thermostaat onduidelijk. Op internet vind je een duidelijke versie. Alles werkt prima.

?

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, DHL heeft de bestelling retour gestuurd naar het sorteercentrum.

Gewoon goed

Goed werkend product, voldoet volledig aan de omschrijving. Onbeschadigd binnen. Het enige is dat door de drukte het wat lang duurde.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo