geleverd

de infrarood heater is geleverd na wachten ivm alle internationale perikelen. bezoek aan de showroom verliep wat rommelig, ondanks afspraak wachten, was niet erg.

Begin eens met leveren, dan kan over product iets schrijven.

Zie inleiding.

super

Nadat we de bestelling gedaan hadden kregen we melding: pre order. Zou eind november pas geleverd kunnen worden. Tot onze verrassing kwam de bestelling een maand eerder, super dus.

Slecht advies, verkeerd product geleverd.

Paar maal telefonisch contact gehad. Tegenstrijdige antwoorden gekregen. Elektrisch verbruik in koptekst is anders dan in artikelomschrijving. Kreeg verkeerd product geleverd welke kwalitatief en qua uitstraling stuk goedkoper overkwam dan besteld. Was volgens opgave zelfde prijs als hetgeen besteld was. Trek dat in twijfel

Administratie niet op orde?

Ik had, gelijk na mijn bestelling, de betaling verricht. Deze is echter niet opgemerkt waardoor ik, toen het paneeltje uitverkocht was en er nieuwe voorraad kwam, kennelijk steeds weer achter in de rij terecht kwam. Pas nadat ik uiteindelijk bewijs van betaling had gestuurd werd er adequaat gereageerd, en kreeg ik mijn paneeltje snel toegestuurd

Correcte levering volgens afspraak.

Paneel voldoet aan verwachtingen

Leveringstijden eerlijk vermelden

Het zou beter zijn voor uw geloofwaardigheid als u de klant informeert dat u niet aan de beloofde leveringstijd kunt voldoen. U begint met de zin: "Vandaag besteld, morgen in huis". Daarboven staat een rode balk dat gezien de drukte de leveringstijd kan oplopen tot 2 dagen. U wacht op mijn mail met de vraag waar mijn toestel blijft. Die mail heb ik meer dan een week na mijn bestelling en betaling gestuurd. U stuurt deze beoordeling met de oprechte hoop uw klanten tevreden te stellen en uw zaak te laten renderen. Dit is een zeer constructieve raad..."Hou spontaan uw klanten op de hoogte van afwijkingen, laat ze er niet zelf achter informeren".

We zijn super tevreden even afwachten en dan kopen we er nog een gr

Levering boven verwachting

Het zou 1 a 2 maanden duren voordat we onze panelen zouden ontvangen, maar uiteindelijk hadden we ze binnen een week. Vooraf nog gebeld met wat vragen. Ik werd snel en erg goed geholpen. Er werd met me meegedacht. Dat was erg fijn en vooral nuttig.

Gied

Ok

Tot nu toe ok!

Eerder geleverd dan verwacht, product valt tegentege

Sneller geleverd dan verwacht. Warmtestraling valt tegen. Tot ca 50 cm voor het paneel voel je warmte, verder weg wordt geen straling gevoeld. We hebben een 700 watt paneel, ca 1000 x 610 mm, vrijstaand op voeten. De voorzijde van het paneel wordt zeer warm, achterzijde blijft koud. Wij hadden verwacht dat de ir warmtestraling 1,5 tot 2 m voor het paneel voelbaar zou zijn. Dit paneel is voor ons een test om te beoordelen of we er meer willen aanschaffen. Voor nu is het resultaat tegenvallend

Zo hoort het gewoon

Duidelijke en complete informatie en communicatie. Levering zoals was gecommuniceerd.

Doen wat ze zeggen

Goede informatie gekregen, keurige verzending

Paneel overtreft verwachtingen. Had er veel eerder aan moeten beginnen.Verbruik en geleverde warmteopbrengst is geweldig.J.A.W.

Goed product, voldoet aan de verwachting

We hebben 2 panelen boven de bank als bij verwarming. Voldoet tot nu toe prima.. Montage ging ook goed.

Correcte levering en telefonisch bereikbaar.

Toen de levering vertraging opliep werd mij telefonisch medegedeeld wat de oorzaak daarvan was.

Mooie panelen.snel geleverd

Nu wachten op de koudere dagen. Kijken of de infraroodpanelen onze woonkamer kunnen opwarmen.

Levering op verwachte moment ontvangen. Product voldoet aan beschrijving.

Snel geleverd en goed geholpen!

HD verkeerde artikel besteld. Kreeg dit gecrediteerd en kon gewoon een ander artikel bestellen.

Product zoals verwacht, snelle levering

Ik heb een verwarmbare bureau-onderlegger besteld. Werd zeer vlot geleverd en ziet er goed uit. De bureauonderlegger wordt opgerold geleverd, duurt wel een tijd voordat hij weer helemaal plat is.

Goed apparaat maar......

Het duurt even voordat het op temperatuur is. Badkamer van 4 m2. Het vermogen had iets groter kunnen zijn. Werkt verder goed. Om te schakelen gebruik ik een tijdschakelaar.

Goed geregeld

De plaat werkt goed; het is lekker warm in de badkamer.

Soms goed, soms slecht

Eén product werd netjes twee dagen later bezorgd. Een ander product, waarbij stond ‘op voorraad’, kwam maar niet. Na vijf dagen heb ik zelf contact opgenomen. Krijg ik als antwoord dat het in backorder is en pas twee maanden later komt. Op mijn verbazing hoe dit kan omdat het bij het bestellen gewoon op voorraad zou zijn heb ik nooit antwoord gekregen. Geen enkele mededeling over de vertraging vond ik ook geen sympathieke service.

Heerlijk!!

Direct heerlijke warmte waarbij de cv wel 5 graden lager kan. Top!!!

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo