Heerlijk!!

Direct heerlijke warmte waarbij de cv wel 5 graden lager kan. Top!!!

goed geregeld

met de transporteur GLS ging het goed fout, maar na een telefoontje heeft de leverancier allen weer opgelost.

Top.

Snel geleverd na bestelling en de verwarming voldoet geheel aan het beloofde resultaat.

Goed maar zeker net verbeter punten.

Zorg voor meer kennis bij de mensen on de winkel. Telefonisch niet of super slecht bereikbaar. Dat is heel jammer. Moest nu naar de winkel terug voor uitleg.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Prima. Ik heb info gevraagd en daarna besteld.

Na de gewenste info besteld en ondanks de drukte met 2 dagen in huis.

Erg fijne ervaring

8 IR panelen gekocht. Gevraagde informatie verliep erg goed. Na order geplaatst te hebben, levering zoals beloofd en snel. Goede track and trace informatie. Ook de panelen zijn van goede kwaliteit. Erg fijn zaken doen.

Moet nog geleverd worde!

heldere uitleg en klantvriendelijk

Wij werden zeer vriendelijk geholpen ondanks dat we te laat waren voor onze afspraak. Omdat we wisten wat we wilden werden we snel en vakkundig geholpen. Wat ik wel jammer vind is dat er geen bedrijf of vakman wordt aangedragen die het element aan het plafond kan bevestigen

Product slecht verpakt

Iets meer dan 2 jaar geleden een infrarood paneel gekocht. Net na de garantie stuk gegaan, helaas. Een nieuwe besteld en die is vlot geleverd. Het pakket zag er echter beroerd uit. Een infrarood paneel los in een doos. De doos was helemaal gedeukt en scheef en slecht dicht geplakt. Het leek wel of er een doos was hergebruikt. Ik heb eerst foto's genomen van de doos, en daarna heg paneel uitgepakt. Enkele schuim-beschermers lagen los in de doos en beschermden het paneel dus niet. Het paneel bleek gelukkig onbeschadigd en werkend.

Verwarrende navigatie

Prima service en uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen. Helaas wordt het assortiment verspreid over een aantal webshops (URL's) en daarbinnen een onhandig navigatie-menu. Niet voorradig zijn van artikelen en daarmee gepaard gaand de levertijd wordt onjuist weergegeven.

Overzichtelijke website. Snelle levering. Er zat wel een behoorlijk gat in de doos. Gelukkig was het product niet beschadigd.

Snel, goed geprijsd, makkelijke webside

Ik zou het zo wéér doen!

Product voldoet niet.

De service was goed, vlotte verzending en levering. Het toestel voldoet echter niet aan de beschrijving: geeft amper warmte (opgehangen in de badkamer), heeft geen aan/uit-knop

Snel leveren, nadat product beschikbaar was.

Voorraad was beperk, hierdoor langer moeten wachten

keurig

Mooi paneel, snel geleverd, goed verpakt en compleet

Zeer goed!

Duidelijke voorlichting, niet opdringerig!

Snelle levering en goede service

Ondanks de schaarste, door grote vraag naar infraroodpanelen, snel geleverd, doordat ze een ‘waarschuw mij functie’ hebben. Daardoor binnen enkele dagen geleverd i.p.v. de verwachte levertijd. Op de site voldoende informatie om tot een juiste keuze te kunnen komen. En een snelle, vriendelijke klantenservice.

de afgehaalde panelen voldoen.

zeer goed meedenkende medewerker/ster die hun best doen om de klant op de juiste wijze te helpen. raadzaam om de infrarood panelen ter plaatse op kleur en structuur te controleren , dit ivm eventuele afwijkingen.

producten zijn prima, verpakking laat te wensen over

Fijne warmtekussens ontvangen , maar verpakking was alleen over de rand van de doos getaped. Met gevolg er is een hoes verdwenen bij DHL. Zo ook een infrarood paneel zonder luchtkussens of karton opvulling in de verpakking doos ontvangen, dus ook de tape los en aluminium rand enige schaaf schade opgelopen. Dit is dus een verbeteringpunt. Producten voldoen volledig tevens de handleiding. Ben er zeer tevreden mee.

Reageren niet op vragen

Reageren niet op vragen

Probleemloze bestelling en levering

Probleemloze bestelling en levering!

Tóp alleen jammer van t moeilijk verwijderbare plastic

Mooi kacheltje, doet zijn werk goed. Geen losse pootjes omdat door de curve vorm hij vanzelf blijft staan. In de gebruiksaanwijzing staat dat je het beschermingsplastic voor het aanzetten moet verwijderen. Dit zat echter zó vast dat ik gebeld heb of dat wel de bedoeling was. Dat moest er dus af. Bijna niet te doen!! Dat was het enige nadeel

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo