Niet goed

Het 750 W infrarood paneel dat ik heb gekocht is inefficiënt en warmt langzaam op. Misschien heb ik de verkeerde keuze gemaakt. Ik had een infrarood paneel moeten bestellen van minstens 1200W

Snelle en correcte levering. Toestel werkt perfect

Prima infraroodpanelen

En supersnelle levering. Kom zeker nog eens terug

Mooi product, snel geleverd.

1 dag nadat ik de infraroodmat had besteld werd de mat al geleverd. Super snelle levering dus. De mat bevalt prima. Blijft goed liggen, schuift niet en verwarmd de voeten goed. Ik beveel het zeker aan.

Ik had een pre order. Kan al snelker dan verwacht.

Prima levering, slecht product

Infraroodpanel voor boven de bank gekocht. Geeft nauwelijks warmte. Inmiddels een alternatief ergens anders gekocht dat het wel doet. Nu heb ik een loze plaat van meer dan 300 euro boven de bank hangen

Prima product

Heerlijke warmte

Erg tevreden over het infraroodverwarmingspaneel. Prima warmte komt eraf en scheelt avonden dat ik de (gas)kachel niet hoef aan te doen.

Goede bruikbare bijverwarming. Zeer handig als verplaatsbare warmtebron.

Lichtgewicht, goede bruikbare bijverwarming. Niet geschikt als hoofdverwarming. Voetsteuntjes op de aluminium omlijsting zijn erg zwak dus voorzichtigheid is geboden. Trekontlasting van het netsnoer had beter gekund. Jammer dat de verwarmingsplaat niet gedeeld (dus de linker en rechterzijde apart) aangezet kan worden als ik er alleen voor zit, dat scheelt de helft aan stroomverbruik.

Lekker snel warm

Ok

Voldoet naar verwachting.

Prima oplossing om een kleine plek te verwarmen.

Mooi paneel. Merkbare warmte.

Snel warm

Top !

Totaal geen reactie

Totaal geen reactie na automatische melding, U krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Goed paneel

Doet z’n werk goed. Weerstation functie is leuk maar naar mijn mening weinig zinvol. Had liever remote timer functie gezien voor IR . App weer verwijderd van telefoon.

Heerlijk

geen koude armen en handen meer tijdens mijn werk, werkt super

Goed product, prima klantenservice

Onlangs IR paneel gekocht en ontvanger+thermostaat. Vooraf gebeld met klantenservice. Kreeg goed advies en goede tips. Toen de producten weer voorradig waren werden ze meteen verzonden. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van iedere stap in het verzendproces.

Goede snelle service

Maandagavond besteld, woensdag al in huis. Sneller is haast niet mogelijk. Top !

Lekkere warmte

Mijn kleine werkkamer wordt eindelijk op een comfortabele manier verwarmt met het infraroodpaneel. Veel beter als dat elektrische blaaskacheltje. Het is stil en geen wind. Kost wel wat tijd om het genoeg warm te krijgen, dus niet na 5 minuten lekker warm, maar als je een werkdag er naast zit is het heerlijk.

goed afgewikkeld

Bestelling was op voorraad, maar door drukte duurde t n paar dagen langer. Na 1 telefoontje werd ie direct verzonden. Koerier deed er n paar dagen langer over dan normaal. Overall tevreden.

super tevreden met de infraplaat

Goede omschrijving deels van de site gehaald.

Uitstekende producten en zeer goede service.

De bestelde schermen waren niet stevig verpakt. DHL sorteerde fout en gooide en smeet met de doos zodat een scherm een paar deuken had gekregen. Na contact met Alkmaar werd direct een keuze gegeven: terug sturen of korting. De korting werd direct teruggestort. Prima. De schermen voldoen geweldig. Verwarming lokaal, geen verspilling.

Goed product degelijk gebouwd.

Bestelling eenvoudig en snel geleverd.

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo