Ontoereikend

Het product op zich ziet er best goed uit, maar mijn badkamer meet 3x4 en dit rond infraroodpaneel van 650 watt is echt niet voldoende. Op een halve meter afstand valt dit best mee, maar verder dan één meter straalt het onvoldoende.

Snel en adequaat

Hele snelle respons op mijn mail en goede communicatie.

Gewoon goed!

Paneel voldeed aan verwachting/omschrijving. Keurig en goed verpakt. Geeft heerlijke warmte binnen no time.

Goed geregeld

Beschadigd product geleverd gemeld was geen probleem Stuurde meteen een nieuwe af Dat is service

Product is nog niet geleverd na meer dan een week

Ik krijg een evaluatie voor een product dat nog niet is geleverd. Ik maak mij nu ernstig zorgen of het nog gaat komen.

slechte service, technische dienst niet te bereiken

wacht al een week op antwoord , wordt steeds aan het lintje gehouden door te zeggen U wordt teruggebeld Nu is er gisteren gezegd: je moet een mail sturen, afwachten wanneer daar reactie op komt Gelukkig besteld met achteraf betaling, dus het geld nog in de zak en als zo door gaat, gaat de bestelling retour

Prima bedrijf

Een attent en vriendelijk bedrijf. Waren erg behulpzaam bij het adviseren voor mijn thermostaat

Goed geregeld

Goed product, doet wat het moet doen. Warme benen onder mijn bureau. Verbruik is laag.

Veel keuze en snelle levering.

Alhoewel er op de site stond dat de levering even kon duren was het infrarood element toch binnen een paar dagen in huis. Top!

Nog steeds niets ontvangen

Iedere dag een berichtje dat het vandaag geleverd wordt maar dat al een week op rij

Slechte communicatie klantenservice

Na plaatsing spiegel, hoor ik constant een hoog snerpend geluid. Contact gezocht met klantenservice, 1 reactie gehad met vraagstelling. Deze mail beantwoord en niets meer vernomen.

snelle levering, goed verpakt

Snel geleverd, goed product

Prettige website en leverde de volgende dag al het product! Kom hier zeker nog eens terug

Is wat ik er van verwacht heb lekkere warmte

Goed voor mijn nek en rug .. Scherm is wel wat groot en niet echt stabiel

Dankbaar waren we dat de panelen op voorraad waren. Daarom bestelden we er een paar voor onze moeder en onszelf. De bestellingen werden snel en goed geleverd.

Prima alternatief voor een andere verwarmingsbron

Heerlijke stralingswarmte bij mijn spiegel en het plafondpaneel. Beide zijn naar tevredenheid. Moet ze wel ongeveer 10 minuten van te voren aanzetten, en als je ze uit zet blijven ze zeker nog 10 minuten warmte afgeven.

geweldig

Snelle levering, keurig verpakt.

Gewoon goed

Alles netjes in gepakt gekregen. Wordt lekker warm in de badkamer

Goede afspraken en snelle levering

Product afgeleverd zoals afgesproken duidelijke tijds aanduiding al met al een aanrader

Duidelijk bestel proces, kwaliteit produkt goed.

Het verzendingsproces met dhl was drama. Het waren 3 pakketten die bij elkaar horen maar afzonderlijk tegelijk zijn verzonden. Het heeft 4 dagen geduurd voor ik de paketten in 3x geleverd heb gekregen.

Ik heb 2 x moeten bellen voor mijn bestelling die niet goed ging

Per ongeluk gingen wij op een zaterdagochtend langs bij de showroom en wisten niet dat je een afspraak moest maken en werd dan ook niet vriendelijk geholpen.

Opsturen duurde een dagje langer als volgens de website maar daar was ik ook al voor gewaarschuwd. Dus Prima. Plastic op achterzijde van paneel is moeilijk te verwijderen omdat dit bij de fabricage onder de randen vastgezet is. Verbeter puntje!

Onmogelijk WiFi/thermo te koppelen

Prima levering, ophangen relatief simpel. Helaas is het koppelen van de WiFi en de Remotecontrol een onmogelijke opgave. Uren mee bezig geweest, nog steeds niet gelukt. Nog nooit een apparaat geweest waarbij dat zo moeizaam ging. Geen zin om alles terug te sturen, hij hangt al aan de muur. Nu maar twee standen: volle bak heet of uit.

Snelle leverantie/lekker warm

Snelle leverantie Makkelijk te monteren Op een losse plaat geplakt zodat je de verwarming nog een keer kunt verplaatsen. Makkelijke dimmer

Phoenixstraat 37

1812 PP Heiloo