voor het eerst iets besteld. snelle service en duidelijke site

Snelle en goede levering

Wederom snel en een keurig verpakte levering

Altijd snelle levering

Fijn dat alles snel geleverd wordt!

beter kan niet

zeer goed verpakt en zeer snelle aflevering

Duimbrace bestelt en de volgende dag al in huis!

Binnen één dag in huis

Zoals verwacht en beloofd.

Ik bestelde glucose meet spullen. Merkela zou de volgende dag leveren en deed dat ook. Precies als beloofd.

Bestelling heel snel ontvangen Top!

Het is fijn om zo snel je bestelling binnen te krijgen, dus ga zo door. Jullie doen het goed.

Zeer snelle levering.

Goede en snelle service/levering

Kwaliteit van het product is uitstekend en in goede verhouding met de prijs.

Snelle levering en goed product

Zeer snelle levering.

Giede en snelle service.

Zeer goed, snel geleverd

Heb al enkele keren wat besteld en altijd vlot en goed ontvsngrn

De bestelling is volgens de voorwaarden uitgevoerd.

vlotte levering,

Snel berzorgd, prima prijs en srvice

Snel geleverd, duidelijke site

snel geleverd

goed, geef nooit een 10

Supersnelle en goed verzorgde bezorging, die precies goed en niet overdreven ingepakt was.

snel een goed een 10.

Kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Duidelijk en snel

Zie boven

alles mooi geregeld/georganiseerd

Snelle levering en super producten

Gehwol Fusskraft bestelt, werkelijk de beste voetencrème voor droge en gesprongen voeten. ‘S-avonds voordat je naar bed gaat voetjes insmeren, even intrekken en lekker slapen. Volgende dag heerlijk zachte voeten. Prijs is voordelig als je de pomp van 500ml neemt. Binnen 1 dag in huis. Super service!

Alles verloopt altijd super soepel..

Top !!

Snelle verzending en top producten

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.