Producten goed, maar levering slecht

De producten zat goed verpakt en de producten zijn ook van een goed kwaliteit. De levering kon beter, want met de track en trace stond er dat ik het kon afhalen bij het postNL kantoor, maar eenmaal op het postkantoor was er niets bekend van mijn bestelling. Toch heb ik mijn bestelling de volgende dag alsnog kunnen afhalen.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering keurige verzend verpakking zeer tevrede klant

Prima levering!

Vlot besteld en snel verzonden.

Fijn op tijd geleverd

Makkelijke website, snel de juiste producten geleverd

niks aan te merken. alles prima!

goede ervaring helemaal niks aan te merken

Snel, prijsvriendelijk en netjes

Leukoplast soft White, nergens goedkoper

Wederom snelle levering en duidelijke afhandeling

Duidelijke site en snelle levering.

Snel bezorgd

Kreeg de bestelling precies op de doorgegeven tijd geleverd.

op tijd en perfect afgeleverd

perfect

Betrouwbare snelle service

Snelle, complete en verzorgde levering. Altijd qualiteitsproducten. Helaas niet altijd goedkoop, dus er zou nog wat aan de kwaliteit/prijsverhouding gedaan kunnen worden.

Keurig geleverd en goed geinformeerd over voortgang

De bestelling is geleverd zoals je hoopt dat het gebeurt. Informatie over voortgang was ok prima.

SUPER SERVICE

Ongelooflijk telkens, vanavond besteld, morgen al geleverd...

Aanvankelijk prima, daarna nogal knullig maar uiteindelijk goed afgerond.

Mijn eerste en tot op heden enige bestelling bij Merkala ging faliekant mis op alle fronten. Eerst kreeg ik een doosje geleverd waarop mijn adressticker maar met geheel andere inhoud en pakbon, die was voor iemand anders. De correctielevering werd door PostNL op een verkeerd adres afgeleverd. Toen ik zelf moest bijsturen werd ik gedwongen om nogmaals een bestelling te plaatsen omdat de medewerkers daar geen enkel mandaat hebben om het probleem op te lossen. De uiterst vriendelijke medewerkster begreep het helemaal en wilde graag behulpzaam zijn maar mocht niet bijsturen terwijl het om nog geen 2 tientjes ging. Hulde voor de medewerkster, dikke min voor de verantwoordelijk manager!

Bestelling was zoals verwacht, had alleen bezorgdatum en tijd geselecteerd maar kwam later binnen

Vaak goed geholpen met wat ik echt nodig hebt

Mwt zilver nitraat voor ontstoken teen met wild vlees verwijderen

Snel ontvangen

Mijn bestelling snel en discreet ontvangen.

Goed contact !

Snelle service en aangenaam contact

zeer snel en professionele levering vr bedankt

oo

Voldoet aan de verwachting

Snel geleverd. Geheel tevreden met het product.

Goede levering

Kon zelf een datum kiezen van levering ;)

Goede producten snelle levering

goede en snelle levering

Doen wat wordt beloofd. Snelle levering en op tijd bezorgd.

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.