Erg tevreden

Supersnelle levering en goede prijs/kwaliteit !!!

Groots met een grote G

Afspraken worden nagekomen. Fijn dat ik de tijden kan bepalen wanneer pakje geleverd kan worden

naar enkele informatie te hebben gekregen erg prettig verlopen

alleen dit enkele nadelige is dat er geen lansjes testen bij waren die moest je dan maar kopen en dat is dan goedkoop iets als je te horen kreeg van je arts dat je het moet proberen dan zit je gelijk vast aan 50 stuks en kun je niet overal kopen dat is dan nadeel verder prima voorlichting hartelijk dank hiervoor

IK ben altijd zeer tevreden !

IK ben altijd zeer tevreden van de bestelling en de snelle levering!!

Snel en duidelijk

Zonder probleem besteld, betaald en ontvangen

Super! Volgende dag in huis!

Nvt

Goede producten en snel geleverd

Merkala heeft snel een goed product geleverd. Gewoon niets op aan te merken.

Een nadeel vind ik dat je dopjes voor de bestelde spuitjes appart moet bestellen

Vandaag besteld, morgen in huis. Geweldig Dankjewel

Positief

Makkelijk en snel

Prima ervaring. Snelle levering

Goede producten zeer goedkoop

Goede producten zeer goedkoopGoede producten zeer goedkoop

Netjes en snel geleverd

Nette site

lekker snel !

JE KAN LEKKER SNEL JE SPULLEN BESTELLEN EN ONTVANGEN .

Prima artikelen

Prima kwaliteit, levering en hulpmiddelen. Ben er heel tevreden over.

Vlot en prima kwaliteit

Niks te feedbacken.

Goede ervaring

Bestelling geplaatst en volgende dag in huis.

Alles goed was

Correct en snelle levering

Makkelijk en snel besteld en correcte levering.

Snel, goede kwaliteit

Aantal keer besteld, keurig geleverd

De uiteindelijke afhandeling was prima

Het enige minpuntje: ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling en kon dus ook niet nagaan of hij was binnengekomen of onderweg was.

Eindelijk gevonden bij Merkala.

Na lang zoeken vond ik het gewenste artikel bij Merkala én.., voor een geweldige prijs. Binnen enkele dagen werd mijn bestelling bezorgd. Perfect!

Snelle levering en ook handig dat er monsters bij zitten, zo kan je nog eens wat uitproberen

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.