Het bestellen overtrof mijn verwachting. Ik had bij wijze van spreken amper het vinkje geplaatst of Post.nl stond al voor de deur. Vroeger was er een reclame van Overtoom.nl; tuut,tuut. Nou, deze is sneller :-).

Komen na wat ze beloven. Goed bereikbaar.

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, producten goed verpakt

Snelle afhandeling!

Vandaag besteld morgen in huis!

altijd netjes in orde

conform afspraken

Precies zoals ik hoopte

Goeie service kwaliteit verhouding

heel goed

heel goed

Goede website ,produkt snel gevonden

Snelle levering van goed produkt

Excellent

They helped me immediately with question about product and some guidance as well.

goed product - snel geleverd

Klemmende trouwring, bij juwelier niet los te zagen in een handomdraai zelf verwijderd met de GEMII Beetje spannend maar heb al mijn vingers nog.

Top kwaliteit

Super tevreden over mijn bestelling zowel product als levering. Top!

uitstekend.

vlotte levering.

Had binnen 1 dag mijn bestelling binnen

Fantastisch!!

Er was iets verkeerd gegaan met het opgeven van het adres van het Post nl afgifte punt waardoor mijn pakket geweigerd was en teruggestuurd naar Merkala. Contact gehad met Melanie via de Chatfunctie en de situatie uitgelegd. Er is vervolgens keurig met mij contact gehouden via de mail over het retour pakket en de voortgang van het opnieuw versturen. Ik kan niet anders zeggen dat de service bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat, iets wat tegenwoordig vaak een uitzondering is! Ik vindt het oprecht fantastisch hoe het allemaal is verlopen en uiteindelijk is opgelost!! Jullie verdienen een dikke pluim, en ik zal zeer zeker in de toekomst, als de Reflex spray op is, wederom bij jullie bestellen!

Snel verzonden

tevreden klant

producten de dag nadien geleverd.

Snelle correcte levering

Prima gereageerd. Snel in huis

Snel en efficiënt, fijn via de app.

Makkelijk bestellen via de app. Snelle levering. Netjes, klopt altijd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle service, product precies als beschreven.

Beloofde leverdatum is leverdatum. Product klopt met informatie op de site.

Snelle en correcte levering van de bestelling.

Prima snel geregeld

Snel geregeld.

Zeer snelle levering.

Keurig verpakt.. goede communicatie en snel geleverd. Een dikke 10

Vlotte bediening, website werkt gemakkelijk.

In één woord, uitstekend!!

Makkelijk bestellen, snel geleverd, eigenlijk zoals het hoort. Alles was netjes verpakt en voldeed (ruim) aan de verwachtingen

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.