Lage prijzen en snel geleverd

Laagste prijzen voor de producten die wij bestellen en snel geleverd.

gewoon top

web shop is een beetje lastig snelle levering

Zeer gebruiksvriendelijke site en de levering is erg snel.

Zeer gebruiksvriendelijke site. De levering is erg snel.

Snell levering

Mijn bestelling was op tijd netjes geleverd

Perfect!

Uitstekende service en de volgende dag in huis.

toppie!

goede producten, goede prijzen, snelle levering, goede communicatie

alles is o.k. verzonden grote klasse

goedeervaring

De informatie is accuraat en de info over de bezorging klopt

Mijn ervaring is slechts van een bestelling. Hierboven heb ik mijn mening daarover gegeven.

Prima service.

SNEL!!!!

We waren verrast dat de bestelling zó snelgeleverd werd.

Fantastisch bedrijf

Wij bestellen al jaren bij Merkala naar volle tevredenheid. Uitstekend navigeerbare website, zeer ruim assortiment, snelle verzending en een deskundige klantenservice.

goede ervaring

Makkelijk om te bestellen, snel en netjes geleverd!

Gaan we vaker doen!

Gemakkelijke site om je weg te vinden met een breed aanbod en goede prijs. De producten werden de volgende dag al geleverd. Kwaliteit is goed, precies zoals omschreven. Ik zie in de toekomst vast nog een bestelling bij Merkala.

Snelle, goede levering

Snel en goed verpakt bezorgd Product (vingertop pleisters) bevallen goed

Top bedrijf

Beste, Nog nooit is mijn bestelling zo snel geleverd. S'avonds om 20hr besteld en de volgende morgen om 09hr bezorgd. Prima service. Gr Frank

prima en snel

verzending zelfs sneller dan gepland. goede communicatie en prima artikelen

zeer goed

zeer goed

Goede producten, snelle bezorging

Goede producten en aanbod, snelle bezorging. Fijn dat particulieren hier ook producten kunnen aanschaffen.

goed snel

goede artikelen snelle levering niet duur

Goederen zijn besteld, afgerekend en de andere dag in huis. Prima!!

Prima!!

Prima service, snel geleverd.

Goede ervaring

Eerste keer een bestelling gedaan, prettige webshop en alles volgens planning verlopen.

Prima bedrijf

Prima bedrijf komt zijn afspreken na en een snelle levering nogmaals bedankt

Vlotte levering, correct.

Altijd zeer goed.

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.