op tijd geleverd zo als ze belofte goed en correct verpakt

Perfecte transactie

Snelle verzending, keurig verpakt, en redelijke prijzen. Zeer tevreden!

Goeie producten

Hele goeie producten en goed geholpen

Zeer slechte service

Ik bestel nooit meer op deze website. Verkeerde artikel geleverd, retourneren op eigen kosten en het en ook de verzendkosten voor het correcte artikel moeten betalen. Mijn artikel kostte 8 euro + 5 euro verzendkosten. En ik moet bij bpost 16 euro verzendkosten betalen om het artikel terug te sturen. Dan kan ik het beter ik de vuilbak gooien, dat bespaart mij 3 euro.

Product lekt!

Heb laatst twee heren urinaals bij jullie gekocht. Het valt mij tegen, dat bij het omspoelen ervan het water gewoon langs de sluitklep naar buiten klotst! Dit lijkt mij toch niet de bedoeling. Sorry, deze koop ik niet meer bij jullie. Verder ging alles goed; bestelling, bezorgen e.d.

Goede prijs voor het product.

Snel geregeld en vlot met post NL thuis gebracht de volgende dag.

Goede producten ten, snelle levering en 's herpe prijs

Makkelijk bestellen en snelle levering

top

snell service en bezorging

Competitieve prijs, PostNl snelle levering binnen 24hr

Heb il niet

Heb ik niet

geweldig snel geleverd en goed verzorgd !

De volgende dag al bezorgd en netjes verpakt.

Prima service en duidelijke communicatie.

De volgende dag de bestelling al binnen.

Prima maatschepjes

Prima maatschepjes en vlotte levering.

Alles is goed gegaan. Snelle levering Kwaliteit product. Betaalbaar.

Snel geleverd. Goede prijs en werkt uitstekend. Makkelijk en makkelijk mee te nemen.

Goede snelle service

1e keer bestelling gedaan erg tevreden

Uitstekend.

Andere dag reeds de bestelling in huis. Product perfect. En veel goedkoper dan waar ook

Service en bezorging uitstekend.

Helaas wel mijn derde bloeddrukmeter in 1,5 jaar tijd. Daar heb ik minder geluk mee gehad.

uitstekende voorlichting

Enige twijfel bij bestelling. Uitstekend geholpen

Nette levering, goede kwaliteit

Ik was heel tevreden over de snelle levering

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.