Prima services, goede producten en snelle correcte levering

Prima services, goede producten en snelle correcte levering.

Uitstekend je krijgt wat je koopt en snel geleverd

Goed en vlug

Prettig

Snel en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen en snelle en betrouwbare levering.

Prima ervaring.

Prima ervaring om bij Merkala online bestellingen te doen.Precies op het juiste tijdstip geleverd.

Prima, alles netjes geleverd

Mooi op tijd geleverd allemaal. Weliswaar niet direct de volgende dag maar dat heeft ongetwijfeld te maken gehad met Post NL.

Alles uitstekend verlopen

Bestelling, info voorziening en levering dik in orde. Al meerdere malen bij Merkala besteld, altijd prima verlopen.

Snel

1e x iets besteld Fijn en goedkoop ook

Snel en accuraat

snelle levering duidelijk en vriendelijk

Snel, veel voor een meer dan redelijke prijs

Perfect!

Goede webwinkel, bestellen ging snel, levering was supersnel en de prijs was laag :)

Snel, goed en scherpe prijs.

Een begrijpelijke website, dus een gemakkelijke en snelle bestelling. De artikelen zijn duidelijk afgebeeld en scherp geprijsd. Snelle bezorging maakt de positieve ervaring compleet.

Top service, vandaag besteld morgen in huis

Prima prijzen, heel groot assortiment, snelle bezorging.

Uitstekend,

Vlot en correct!

Snelle en goed verpakte levering

Zoals altijd een snelle en goed verpakte levering ..

Bestelling snel geleverd

Bestellen ging snel en werd ook snel geleverd. Materiaal is prima.

Positief

Snelle levering, juiste product

Uitstekende service.

Snelle levering.

Goede prijs, snelle levering en toen mijn kortingscode niet werkte, direct geld terug

snel en goed verzorgd

snel en goed verzorgd

Goede snelle service!

Aantal items gekocht en volgende dag was het er al! Kompleet en precies wat we nodig hadden.

Correct

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snelle levering Precies zoals omschreven

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.