Mijn ervaring is uitstekend

Het is zeker naar alle tevredenheid verlopen, en heel vlot allemaal

Heel blij mee dat mijn man er mee geholpen is

Snel en goed

Even zoeken wanneer product gevonden

Vind lastig om mijn account te vinden kan ook aan mij liggen 73 jaar Verder pakket word binnen dag geleverd klasse !!!

Netjes op tijd bezorgd en top product

Artikel al volgende dag in huis en de verpakking zag er goed uit. De strips zijn makkelijk om te gebruiken.

Prima en goedkoop product en snelle levering.

Goede materialen goede prijs zeer snel in huis.

Bestelling is de volgende dag hier keurig afgeleverd.

Uitstekende service, goede producten en snelle verzending.

Prive levering

Snel en correcte levering!

Beste

beste Markala

Snelle correcte aflevering van gedane bestelling

Product tegen zeer concurrerende prijs gekocht met kwantum korting en levering was buitengewoon snel.

Snel en goed!!

Makkelijk bestellen, snelle levering en top product

Top !

Artikelen besteld, volgende dag al geleverd!!

Mijn ervaringen is wat ik besteld heb ook het juiste product is plus zeer snel geleverd mijn dank

Makkelijk bestellen

Relax

Goede en snelle service, aanteraden aan iedereen.

Uitstekende en snelle service. Doen wat ze beloven...een dikke 10 wat mij betreft.

bestellen en bezorging prima verlopen, bedankt voor de xx%

Super snel en goed

Super snel en goede service

makkelijk bestellen snel geleverd

site makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Super snel

Alles zoals het hoort, dus goed, klantvriendelijk

Alles verliep goed, zoals het hoort en overal zou moeten gaan. Klantvriendelijk, gemakkelijk tegen goede prijzen

Snelle en uitstekende levering

Uitgebreid assortiment. En zeer snelle levering. Alles keurig verpakt.

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.