Uit stekend

Goede website , goede service

Super snel en netjes geleverd

Snelle en correcte levering

Heb lotion in een flacon met pomp besteld en helaas waren de drukpompjes niet op slot gezet zodat er wat lotion binnen in de verpakking zat. Verder geen klachten.

Zeer snelle levering

Goedkoopst En ales is goed verpakt

Goede service!

Telefonisch contact - hoefde niet te wachten. Bestelling de volgende dag geleverd!

op tijd op de aan ge geven plaats en niks kapot goed gedaan

Geen problemen met het bestellen, en de bezorging was ook prima.

Geen opmerkingen alles in orde

snelle en goede levering

eenvoudig te bestellen, achteraf betalen ook altijd handig

snel geleverd

Super ontzorgend

Fijne service en goed bereikbaar.

Goed en goedkoop

Na een knieprothese is de wond open ge gaan. En omdat ze alles maar uit de ziekenfonds halen, moet ik maar kijken voor verzorging thuis 1 pleister kreeg ik mee. Na de apotheek gebeld maar wat ik daar moest betalen dat sloeg nergens op voor 1 moest ik €10.80 neerleggen. En dit zijn de zelfde en veel goedkoper.

Snelle en probleemloze levering

Goed assortiment, snelle en probleemloze levering.

Perfecte pleister

Het pleister blijft lang zitten en is waterbestendig.

all good

all good

Scherp geprijsd en snelle levering

perfect geleverd

snelle en perfecte afhandeling van order entry tot aflevering thuis

Helemaal

Prima snelle service echt top

Prima Goede service snel geleverd

Prima geregeld snelle service goede spullen

perfect

alles zeer correct

prima webwinkel

het gaat altijd goed als ik wat bestel

goed ! maar adm.moet alerter zijn.

Ik geef complimenten voor jullie website de snelle levering, maar ook een minpunt want ondanks dat ik na de levering tel contact heb gehad omdat alleen de leveringsbon aanwezig was en NIET de factuur en de betreffende dat direct in orde zou maken heb ik NOG STEEDS GEEN FAKTUUR DIGITAAL ONTVANGEN gr, Johan Thierry

Geheel volgens afspraak.

Vandaag bestellen morgen in huis, was hier ook werkelijkheid. Positief verrast.

Kwaliteit en service!

Telkens weer zeer tevreden van de producten en de service!

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.