Eindelijk iets wat goed werkt en doet wat het beloofd.

Snelle en goede service

De artikelen zijn makkelijk te bestellen en waren binnen twee dagen binnen.

Heel snelle levering en goede prijs!

Tevreden

Steeds een snelle afhandeling.

Snelle levering, concurrentiële prijzen

Het gevraagde product was op de website de goedkoopste deal. Daags na de bestelling werd dit ook geleverd.

Snelle levering!

Duidelijke website en snelle levering. Spullen waren goed, dus geen ervaring met retourzendingen.

fijne webshop

alles is duidelijk omschreven en makkelijk te vinden, groots assortiment en keurige snelle verzending

Correct en snelle levering

Snel, correct en goede prijs

Dag na de online bestelling de spullen in huis en sommige producten aanzienlijk voordeliger dan bij andere partijen

Probleemloos product besteld

Goede levering

Na bestelling snel en goed geleverd

Werkelijk alles ging supereenvoudig

Opzoeken, selecteren, in de winkelwagen stoppen, accountje aanmaken en betalen, alles liep prima. De bestelling was heel snel in huis. Dank daarvoor!

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Vlotte toezending

Snel en goed

Snel en goed

Zeer snel en correct geleverd

Was vebaasd doorhun service. Nog eens dank.

Zaterdag protectair set besteld. Maandagochtend al in huis. Prima.

Zeer snel mooie prijs/kwaliteit

Snelle levering Veel artikelen en ip voorraad Scherpe prijzen

Goed en betrouwbaar!

Ruim keus aan medische artikelen, snel geleverd. Minimum bestelbedrag is wat aan de hoge kant als je tussendoor kleinere bestellingen hebt.

Snelle levering en goede prijs

Prima services

Snel geleverd top

Snelle levering van wat ik nodig had!

Enige bedrijf die ik heb kunnen vinden via Google die de BD Microfine insulinespuit 0,5ml + naald 0,30x8mm U40 nog op voorraad had welke ik nodig heb voor mijn diabeteskatje! En dat voor een normale prijs! Ene dag besteld, volgende dag geleverd....geweldig dus!

snelle levering, goede prijs

Supersnelle levering en echt scherp geprijsde produkten. Zag alleen geen bevestigingsmail van mijn bestelling.

super !

snelle levering en goed verpakt, zeer tevreden !

adequate afhandeling

correcte levering . transportkosten zijn wel hoog

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.