Snelle levering!

Goede producten.

Prima dienstverlening

Snelle afhandeling, items op voorraad, snelle levering. Houden zo.

De bestelling is goed verlopen en de volgende dag bezorgd. Het zijn goede spullen voor mijn Cattery.

Prima, besteld en de volgende dag was het binnen.

zie boven

Zeer snel!

Heel snelle levering, top!

Prima, snel geleverd

Prettig contact met de telefoniste. Goed geholpen.

Ook telefonisch werd ik zeer behulpzaam geholpen.

Ook telefonisch werd ik zeer behulpzaam te woord gestaan.

A-Kwaliteit

Correcte prijs. Vriendelijk aanschrijven klant. Snelle levering [=belangrijk voor artsenpraktijk].

Fast delivery, helpfull customer service !

Highly recomended !

Goed En snel

Goede en snelle service

Snelle verzending en een goede kwaliteit

Perfect nummer 1 gewoon bestelen als echt nodig

Ik heb gebruikt een keer dat was voldoende my huisarts heeft deze medicijnen geadviseerd en ik moet ok opletten als jij zelf gebruikt er is niks aandehand makelijk en heelll kleine beestje brand achtig je voelt bijna geen pijn binen drie dagen woord better en natuurlijk ik echt tevreden de klote ding alles is weg dankjewel histovreezer ik geeft alle punten 10 5 ster

Service uitstekend en andere dag in huis

Bij telefonisch overleg goed geholpen en bestelling andere dag in huis !!

Uitstekende service!

Altijd goede, snelle en betrouwbare service

Goede prijs-kwaliteit en snel geleverd.

Goede prijs-kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering, goed te volgen. Mooi op tijd!!

Betrouwbaar

Dag na bestelwagen,de bestelling ontvangen met track & tracé. Keurig !!

Fantastisch, alles Toppie

Super eenvoudig bestellen/afrekenen. Keurige communicatie. Perfect afgeleverd. Super tevreden over het geleverde product

Prima, snelle levering

Zie boven

Kan veel beter

27.7.21 Goedemiddag, Gaarne een persoonlijk gesprek een dezer dagen. Groetend fred steinkühler

niet duidelijk

wat ik online zie en bestel heb ik niet gekregen

Pleisters

We hebben Pleisters besteld bedankt voor deze snelle levering.

Snel geleverd en keurig verpakt

10/10

I recommend everything ok!

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.