Snel, duidelijk

Altijd goed

Altijd goed

Goed!

De site is makkelijk te doorzoeken, bestellen gaat goed en de levering was er snel. Al met al een goede ervaring dus.

Zaterdag avond besteld, maandag in huis

Zaterdag avond een verwarmingselement besteld, maandag al geleverd. Ik dacht dat gaatsinadag of woensdag worden, maar nee hoor maandag al weer koffie uit mijn machine. Geweldig en hartelijke dank. John

Zeer goede snelle service

Besteld voor een 88 ,er Hij was erg tevreden

Helemaal top

Netjes en zorgvuldig verpakt en razendsnel geleverd. Het kan niet beter.

snelle service en toen er iets mis ging op een snelle vriendelijke manier opgelost.

Reflexspray besteld. Eerst kocht ik ze bij andere webwinkel, maar daar verkopen ze ze niet meer. Gezocht op google en overal 5 tot 7 dgn. wachten voor levering. Hier de volgende dag binnen èn nog goedkoper ook!! Topservice

Fantastische service

Heel netjes en zorgvuldig verpakt en razendsnel geleverd. En verrassend met staaltjes. Hartelijk dank voor deze.

Snel en voldoet aan verwachtingen

Goede producten! Snel geleverd.

Alles wat ik nodig heb voor mijn katten met diabetes. Groot assortiment, snelle levering.

Prima website. Snel gewenste artikelen gevonden. Zeer concurrerende prijsstelling en volgende dag al bezorgd.

Goede prijs en snelle levering

De juiste artikelen makkelijk kunnen vinden op de site en een snelle en goede levering

Artikel is niets op aan te merken

Het bestelde artikel had ik bij de keuze bezorging gevraagd dat op vrijdag te doen...kon je aangeven...die dag was ik thuis Helaas is dat niet gebeurd en is pakketje bezorgt op woensdag bij buren....vond ik niet zo fijn... Waarom dan een keuze vragen voor bezorgingsdag als men dat toch niet doet.....

goed en makkelijk shoppen

ruime sortering, goede verpakking, snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Vlotte en snelle levering.

Snelle levering. En goede producten. Top

super

De producten zijn snel toegestuurd en van goede kwaliteit.

Handig om de glucose ook zelf bij te kunnen houden.

Netjes op tijd bezorgd

Helemaal top

Klantgericht en klantvriendelijk. Groot assortiment. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Overzichtelijke website en zeer vlotte en accurate levering. After Sale is perfect. Een aanrader

Fijne website en service

Overzichtelijke website, snelle levering van producten.

Snel en vertrouwd

Overzichtelijke website.vandaag besteld morgen in huis.

Zeer tevreden en rap gekregen!

Zeer tevreden en rap gekregen!

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.