Snelle levering voor een mooie prijs

Snelle levering voor een mooie prijs, met een mooi aanbod

Snelle juiste levering, zoals op website staat

Tevreden, correcte afhandeling van bestelling

Bestelling gedaan en 2 dagen later in huis, geen problemen gehad. Snel en vertrouwd dus. Ik had alleen geen bevestigingsmail van mijn bestelling ontvangen dus daarom 1 ster minder.

Bestel al een poosje bij merkala. Altijd snel geleverd

Makkelijk te vinden, snel ontvangen

De spullen die ik nodig had voor mijn vader waren makkelijk te vinden, het bestelproces was simpel en ik ontving mijn bestelling snel.

Bestelling zonder transportkosten niet op te halen.

Ik woon t/o uw bedrijf. Het is niet mogelijk mijn bestelling op te halen. Maar moest het laten bezorgen. Bezorgkosten bijna € 6.00 waar wordt het meest aan verdiend? Service heel slecht

snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt!

Prachtig

Supper snel en nette servis. Alles ging makkelijk.Bedankt

Alles zeer snel geleverd en goed bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Supersnel en goed.

Bij de bestelling van de duimbraces werd ik verrast door de adequate en snelle afhandeling. Zondag besteld, dinsdag in huis.

Netjes volgens afspraak geleverd

Netjes volgens afspraak geleverd en degelijk en goed verzorgd verpakt

Ruime keuze en volgende dag geleverd. Prima service. Voor herhaling vatbaar

Goede producten

Produkt is snel geleverd

Teleurstellend want niet geschikt voor pleister allergie.

Onder de bulten. Jeukt als een malle….. Zal als gewoon sporttape geschikt zijn maar niet voor mensen met een gevoelige huid. Flink balen want ik heb toch echt gechecked of het bij mij wel zou kunnen. Word vermeld als geschikt voor gevoelige huid/hypoallergeen. Mooi niet dus. ***spul. Ook wil ik niet benaderd worden voor toekomstige aanbiedingen of dat soort flauwekul. Dit omdat ik akkoord moet gaan met jullie voorwaarden om deze recensie te plaatsen.

Goede en snelle service, aardige en behulpzame klantenservice.

is positief

Alles wat ik gevraagd had was aanwezig en keurig verpakt. Alleen testvloeistof miste. Of ik dat nodig moet hebben weet ik nog steeds niet.

Goed materiaal, aantrekkelijke prijs en snelle bezorging: niets op aan te merken! 10/10

Allemaal prettig verlopen

Fantastische webshop voor de particulier.

Volgende dag al in huis en geen belachelijke verzendkosten, helemaal top

Netjes en snel thuis

Snel

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Snelle levering.

Op de website liep het niet helemaal goed/snel. Omdat ik met een smartphone bestelde misschien? Overigens een zeer nette prijs. Verder snelle reactie en een snelle levering. Prima!

Heb geen klachten Mvg Cees van Dijk

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.