Topservice

Was vergeten mijn huisnummer in te vullen, binnen de kortste keren was dit geregeld, en dit zelfs tijdens de feestdagen!

Snelle en correcte levering!

Ik bestel altijd bij Merkala als particulier en ben zeer tevreden over de producten, maar ook over de correcte en snelle levering steeds weer.

Zeer goed in medische artikelen

Ik bestel regelmatig bloed test strips om de glucose waarde van mijn bloed te testen omdat ik diabetes heb Merkala heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en levert zeer snel mijn bestelde artikelen.

Altijd perfecte afhandeling

Elke levering wordt tijdig bezorgd en correct afgehandeld.

Heel snel mijn bestelling geleverd

Blij met mijn bij voeding

Snelle nette levering

Snel bezorgd , redelijke prijs en extra proefmonsters

Was op de afgesproken dag bezorgd.

Heel goed.

Goed en snel

Goed.

Goed.

Service goed

Vlotte en snelle service en snel antwoord via mail gekregen op een vraag die ik gesteld heb. Duidelijk antwoord, levering was 1 dag vertraagd maar hier ook tijdig melding van gekregen.

prima verzorgde levering

geen problemen, prima verzorgde verpakking en levering

Snel geleverd en prima apparaat

Op een vraag goed geholpen

Groot aanbod

Competive prijzen

Vlotte afhandeling

Competitieve prijs, goede communicatie en snelle levering, wat wil een mens nog meer

Snelle ontvangst

Makkelijk te bestellen, ontvangen bevestiginsmail, snelle verzending en snel ontvangen. Ik ben tevreden over Merkala!

Snelle servive.

snel te bestellen en snel geleverd

Goede service een snelle levering.

Heel snel in huis

Bestellen betalen en volgende dag in huis. Wondje geneest goed

GEWELDIGE SERVICE

WAT MOET IK EIGENLIJK ZEGGEN... IK HEB IN DE LATE NAMIDDAG BESTELD EN DE VOLGENDE MIDDAG OM 13H WERD MIJN BESTELING CORRECT GELEVERD. PRIMA DUS EN IK BLIJF KLANT

snelle levering goed product

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.