Vlotte bestelling, correcte levering

Vlot doorzoekbare on-line shop Vlotte bestelling en levering Winkelmandje blijkt zichzelf wel te resetten om middernacht. Dit kan even lastig zijn.

Super service

Goede ervaring mee en snelle service.

snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

Na online te kijken naar meerdere leveranciers bleek dat merkala naar verhouding snel kon leveren en de prijzen ook conform de markt zijn!

prima niks op aan te merken

Overzichtelijk, niet geleverd product werd direct terug betaald. Cijfer is een 9 omdat ik het product wel kon bestellen hoewel het niet op aanwezig was.

Een aanrader

Duidelijk, makkelijk en snel. Helemaal prima!

snelle levering alles volgens afspraak

snelle levering goede prijs

Order came on time

Order came on time as expected

Snelle en correcte afhandeling.

Prima service; ook telefonisch.

Snelle levering.

Vlot

Vlotte bezorging. Bestelde product heeft helaas geen nederlandsche gebruiksaanwijzing. Heel klein product werd bezorgd in grote doos, had ook als brievenbus pakketje gekund, was ook voordeliger geweest.

fantastisch

Overzichtelijke site en handig in gebruik. Snelle levering

Overzichtelijke site. Bestelling goed, snel en netjes geleverd. Dank hiervoor.

Snelle en correcte afhandeling.

Zeer tevreden over de producten en de snelle levering. een goede overzichtelijke website. Kortom zeer aan te bevelen.

Prima shop !!

Goed assortiment, goede kwaliteitsmerken, niet te duur en snelle verzending, top !

Goede en snelle service

Snelle levering.

Goede en snelle levering

Duidelijke website en een goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Ik snapte de website.

En het bestelde artikel had ik snel in huis.

Heel erg goede kwaliteit

Ik beveel dit bedrijf aan

Ik heb voor de eerste keer een bestelling gedaan en alles is zeer goed verlopen en ook de verzending! Ik ben heel tevreden over jullie service !

Zeer snelle levering

Snelle levering en goed verpakt.

Overzichtelijke aanbieding van de producten, snel geleverd

Goed en snel bezorgt en nette bode.

Prima service en product

Zie boven

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.