Altijd alles netjes op tijd

Het is altijd op tijd

Uitstekend!

Topservice!

Snelle levering nette service

Super geholpen, snel geleverd echt top

Snelle keurige levering van prima producten

Merkala heeft een goed uitgebreid assortiment voor een professionele massagesalon.

Super snel

Ik bestellen geplaatst op zondag. Dinsdag middag hadcik hem in huis. Super bedankt.

Top en snelle levering!

Altijd makkelijk het hele proces

Goed assortiment. En al jaren onze vaste leverancier!

Uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service

Betaalbaar assortiment

Makkelijk bestellen, uitstekende website. Verschillende mogelijkheden om te betalen. Snelle levering met Track & tracé.

gedisciplineerd

ik heb alles keurig ontvangen daarom bedank ik Merkala hartelijk

snel geleverd...

Snelle levering voor een redelijke prijs...

snelle correcte levering

goed product , correcte prijs , snelle levering

mail loopt niet parallel aan bestelling

goed product, goede prijs. Maar bij Postnl ligt de mail voor op de aflevering op een afgiftepunt, 2 x voor niets geweest, jammer.

Alles verliep heel snel dus perfect

geweldig

snelle en goede aflevering

Snel service die helemaal goed

Goede service!

Erg tevreden, vlot en goed geleverd, heb al meer bij jullie besteld altijd keurig en goed.

niet duur snelle levering

Diatesse glucose meter met toebehoren besteld werkt goed ook de bleutooth verbinding werke eingelijk direct. de prijs is zeer scherp.

super

snelle levering vaak de volgende dag. Maar ook heel fijn dat ik aan kan geven wanneer ik de levering zou willen. goede materialen, kortom super.

Super snelle levering.

Overzichtelijke site, snelle bezorging.

Snelle bezorging, eerlijke prijzen.

Hele goeie service .want had een probleem met post nl pakket was weg.wat ik bij jullie had besteld, en toen hebben jullie er achter aan gebeld of gemaild top. en had toch nog dezelfde dag het pakketje met vriendelijke groet mw jeltje niezen top service hoor bedankt

Goede en snelle levering

Gezocht product op voorraad en tegen een redelijke prijs. Goed verpakt verzonden en ontvangen binnen de beloofde tijd. Goede berichtgeving via e-mail

Ze leveren snel en betrouwbaar. Bij vragen snel antwoord.

Ze leveren snel en betrouwbaar. Bij vragen snel antwoord.

Na bestelling geplaatst te hebben, snel geleverd

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.