Alles perfect

Product goed, en geleverd op afgesproken tijd. Snel en goedkoper dan elders. Zeer tevreden.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Engels pluksel is nog maar zeer beperkt verkrijgbaar maar bij jullie zelfs van verschillende leveranciers en in verschillende formaten.De kwaliteit is prima en de prijs ook.Bovendien werd het erg snel geleverd. Alles prima voor elkaar dus.

Goede beoordeling maar verwarrend.

Ik als particulier zou volgens de website de optie "achteraf betalen" zonder problemen kunnen kiezen. Echter na het plaatsen van de bestelling werd deze optie niet aanvaard. Verwarrend en misplaatste reclame dus. Zending dus onmiddellijk betaald en netjes de dag erna ontvangen. Wel jammer dat er zoals bij andere webshops geen extraatje wordt bijgeleverd als dank voor de bestelling.

Merkala is super goed.

Sinds ik Merkala heb leren kennen (via Amazon) ben ik vaste klant gebleven. Ik ben zeer tevreden over alles. De service, het verzenden, super snel, verzorging van de verpakking, hun assortiment. Ik ben erg blij met Merkala.

Snelle en correcte levering

Er staat binnen 24 uur geleverd. 1 product was niet op voorraad, waardoor mijn verdere bestelling ook niet is opgestuurd binnen 24 uur. Ik had de bestelling nodig voor mijn werk Uiteindelijk had ik alles binnen een week. Dus prima geregeld verder.

Directe reactie op bestelling en levering was er snel, top

Zoals altijd heel goed

De bestelling komt snel en is goed verpakt. De 5% korting die je kunt krijgen is een leuk extraatje.

Makkelijke website snelle levering binnen NL

vlotte service en communicatie

vorige week bestelling gedaan van covid zelf test. prijs was goed, communicatie prima en levering erg vlot

Bestelling op tijd en goed geleverd.

Snelle levering Goed verpakt

Was gewoon goed,snelle probleemloze levering

Snelle probleemloze levering

Zeer goed en snelle service

Gekochte stoomapparaat voldoen aan het beeld. Bezorging was zeer snel. Kwaliteit is goed. Aanrader.

Betaalbaar,Betrouwbaar,Bijzondersnel

Betaalbaar en snel ,betrouwbaar bedrijf

Vlot verwerkt zoals omschreven.

Vlotte levering en goede communicatie

Ik heb de strips nog niet gebruikt. dus nog geen praktijk ervaring

Zowel bestellen als aflevering gingen erg goed

Het ging erg goed dus ik ben zeer tevreden. Reflex spray is aan te bevelen bij spierpijnen

Snel besteld en geleverd

Super handig en goede product informatie.

Snelle en goede service van kwalitatieve produkten!

T.g.v. coronatijd en werkzaamheden binnen de thuiszorg meerdere bestellingen wat betreft mondmaskers, handschoenen en handdesinfectans gedaan. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Afspraken worden nagekomen. Snelle levering/ bezorging. Klantvriendelijk.

Prima. Snelle levering.

Helemaal prima, snelle levering

Helemaal prima, snelle levering

Super snelle levering

Super snel geleverd en top spul

stipt en correct

ik ben zeer tevreden.

Top geregeld!

Super snelle service en ruim assortiment!

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.