snelle en goede levering

prima producten en levering

Vlotte afhandeling en goed product!

snel geleverd, scherpe prijs

snel geleverd, scherpe prijs

mijn bestelling zeer snel geleverd

ik had een bloeddrukmeter besteld met een extra grote manchet. nu bleek dat ik niet de juiste manchet er bij had besteld. werd direct door hen gemaild dat dit niet het juiste type manchet was die bij de meter paste. tevens hadden ze de juiste manchet er wel bij gezocht en mij dat laten weten. zodoende de meter en het juiste manchet geleverd gekregen.

helemaal tevreden

bestelling keurig verpakt afgeleverd

prima bedrijf

snelle levering, fijn materiaal

Prima en snelle afhandeling van mijn bestelling

Bedrijf komt afspraken na, na bestellen de volgende dag geleverd.

fijn mee gedacht

Op zoek naar diagnostische instrumenten - een samenstelling van losse onderdelen - werd er goed geholpen om de juiste combinaties in elkaar te zetten. Enig minpuntje is de ietwat lange wachttijd (van bijna 2 weken), maar dit was al van tevoren gecommuniceerd.

prettig contact.goede service

top bedrijf

Prima bedrijf

goede kwaliteit, snelle levering

Super vlot en makkelijk te bestellen

Super vlot en makkelijk te bestellen

Geweldig goed en snel geleverd

Aanbevelen bij anderen mensen

Makkelijk om te bestellen en Snelle levering.

Goed product ontvangen. Netjes verpakt en snel geleverd.

Goede service duidelijke site

Prima service!

Toen ik mijn bestelling nog niet ontvangen had was 1 e-mail voldoende voor correcte afhandeling inclusief excuses en ontving ik mijn bestelling alsnog binnen 24 uur.

Bestelling keurig geleverd, echter de postbode belde aan, ik snel ik snel naar beneden, en postbode was. Nergens te bekennen. Heb daardoor (weekend) 3 dagen op mijn bestelling moeten wachten voordat ik het op een afhaalpunt kon ophalen. Terwijl ik mijn bestelling snel nodig had.

Via Internet heb ik Merkala gevonden. Ik heb teststrips voor mijn bloedsuiker gekocht voor een prima prijs. Zaterdag besteld en maandag heb ik ze ontvangen. Beter kan niet toch?

Accu-Chek instant is geweldig.

Snelle levering. De accu-chek instant werkt geweldig.

snelle levering en niet duur

snelle levering en niet duur

Goede informatie over de producten op de website

Bestelling snel bezorgd

Eenvoudig te bestellen, snel in huis

Eenvoudig te bestellen, snel in huis

Snelle levering en een prima prijs t.o.v. andere bedrijven

Snel en correct geleverd

Zeer goed service

foutje wordt goed hersteld

verkeerd uitgeleverd, na contact meteen hersteld !

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.