Prima.

Snelle levering Ruim assortiment Prettige klantenservice Prijs is prima

Netjes verpakt en tijdig verstuurd

Gisteren besteld, vandaag geleverd.

Goede ervaring. Een dag diabetes strips besteld, de volgende dag geleverd. Hoe makkelijk wil je het hebben.

Snel en goed geleverd

Alles in orde, snelle levering

gewoonweg perfecte levering van gevraagd product

het is het eerste bestelde product , en dat is geleverd naar wens .

Helemaal top!

Duidelijke uitleg over de producten, makkelijk te bestellen en een snelle levering. Wat wil je nog meer?!

Netjes geleverd, niet beschadigd

De producten waren niet beschadigd en netjes geleverd

Zeer snelle levering, goed product.

Nog niet gebruikt. Maar ziet er goed uit.

Vlotte en correcte levering

Overzichtelijke website waardoor producten snel te vinden zijn en levering de volgende dag. Helaas moest de winkelmand opnieuw gevuld worden na aanmaken account, dus dat kun je beter aanmaken voordat je gaat shoppen.

Gemakkelijk en goedkoop

Gebruiksvriendelijke website, producten zijn niet duur en worden stipt geleverd !

Snel geleverd!

Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Tevreden

Voor mijn werk heb ik latex - en poedervrije handschoenen nodig en deze zijn gekocht bij Merkala. Snelle levering ...........en goede kwaliteit; vind het wel allemaal een beetje duur die medische hulpmiddelen

Eenvoudig bestellen, enigszins lastig afrekenen.

Omdat ik het gebruik van internetbankieren, om veiligheidsredenen, zolang mogelijk probeer uit te stellen is het afrekenen wat omslachtig. Hoewel ik tot nu toe al jaren bestelde bij Mediq heeft de lagere prijs mij overgehaald om een keer bij u te bestellen. Ik heb daarvoor een broer de bestelling online laten afrekenen omdat ik al 20 jaar werk zonder AGB-code. Dat houdt in dat ik dan kruisposten moet maken. Mocht het zo zijn dat u een bestelling ook kunt versturen nadat de factuur is betaald dan zal ik voortaan graag mijn bestellingen bij u plaatsen.

Snelle actie. Besteld en geleverd

Snelle actie, besteld en levering volgde snel. Duidelijke communicatie waar de bestelde goederen waren

goede kwaliteit

goed geregeld snel in huis en kwaliteit is goed

Perfect geregeld

Alles goed geregeld, geld overmaken was simpel.

Vlotte levering

Product gevonden via google, goede prijs, vlotte levering. Ik zeg prima zo.

perfect !

Alles verliep naar schema.

Ik had de bestelling in no time in huis! Top

Perfect!

Snelle en goede levering voor een goede prijs.

Gewoon goed

suoer snelle levering

Prima tape en super snelle levering een aanrader

Super, 100% tevreden

Bestelling compleet, netjes verpakt en snel ontvangen. Ik kan Merkala zeker aanbevelen. Ik kom in ieder geval terug, zonder twijfel :-)

echt snel

binnen 24 geleverd. Niet schlecht:)

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.