Nette en snelle levering

Dit is de 1e keer dat ik een bestelling heb geplaatst en erg tevreden met de snelle en nette afhandeling. Ook netjes de artikelen verpakt en zeer snelle levering. Ook de track + trace update etc....prima.

Uitstekend service

Zeer duidelijke website snelle levering.

Snelle levering top

Snelle levering en goede producten

Bestelling volgende dag al geleverd

Scherpe prijzen, goede producten en snelle levering!

Fijn bedrijf om te bestellen. Goede produkten. Snelle levering en niet duur

Geleverd zoals bedoeld.

Alles netjes verpakt de volgende dag in huis.

Geweldige service .

goed product .prima prijs. Snelle levering .In een woord ,, top,,

geweldig, duidelijk en snel

Top service! Zeer snel geleverd.

Gewoon prima

Bestellen bij Merkala is gewoon zoals het hoort, juiste mails met de juiste info en snelle levering van de goederen.

Prima, snel geleverd.

perfect

helemaal goedalles op geschikte tijd

Prima!!

Zeer snelle levering! Top

Juist keuzen

Alles in een app kopen

Goed en mooi

Goede producten zoals afgesproken

Buitengewoon goed !

Snelle en accurate levering. Een voorbeeld voor vele andere.

Heel goed!

Ik wist niet precies welke tape ik nodig had, heel vriendelijk advies gekregen. Bel eerst de fysio om zeker te weten of ik de juiste zou tape kopen! Geen opdringen of snel ervan af willen zijn, erg prettig contact dus.

Goede service en snelle bezorging

Goed product en goedkoop

Goedkoop alternatief voor andere dure soorten

Helemaal zoals het moet.

Eerste keer besteld en gelijk prima. Netjes en op tijd bezorgd. Goed verpakt. Volgende keer weer.

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering!!

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.