Top snel en volgens beschrijving

Zal zeker weer bij jullie bestellen

Goede service en vlotte bezorging.

Vlotte levering en goede nazorg.

Ik had wat problemen met een prikpen. Snelle reactie en advies tot een oplossing.

Snelle en perfecte levering

Niets op aante merken

Merkala doet het precies goed

Snel, ook in het weekend en goed verpakt geleverd.

Tevree

Ben erg tevreden met mijn thee mannetjes echt geweldig zal het zeker nog van die mannetjes bestellen vr orma koerts

Zeer correcte en snelle service

Mijn ervaring is positief, ik heb s avonds mijn producten besteld en de dag nadien zijn ze geleverd.

Goed en snel

Uitstekend!

De dag na de bestelling al in huis! Zorgvuldig verpakt en goede communicatie via track en trace, Bestel voortaan bij dit agres.

Perfecte service en kwaliteit

Producten worden snel en zorgvuldig afgeleverd en van hoge kwaliteit.

Super snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt!

Goef

Cijfer 10+

Zeer tevreden!

Geweldig snel

Bezorging is top geregeld. Producten zijn makkelijk te gebruiken

Het is later dan gepland

Het zou er zaterdag al zijn????? Nu is het maandagmiddag

goede en snelle service

goede en snelle service.

Top product

Gaas blijft niet snel plakken tijdens het drogen. Kan makkelijk na 12 uur verwijderd worden.

Uitstekekend

Begin van de avond besteld en de volgende dag al in huis, super! Mocht een artikel niet (voldoende) op voorraad zijn wordt dit bij je bestelling ook al aangegeven. Prettig om dit gelijk al te weten.

Snelle levering.

Goede en snelle service Duidelijke website.

opzich prima

een tip, dit zou door de brievenbus gepast hebben mits het in een andere verpakking had gezeten. Dan is het kosten besparend en de klant hoeft er niet voor thuis te blijven.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Makkelijk besteld wat ik nodig had en de levering ook volgens de berichten.

Makkelijk en snel te bestellen

Snel , keurig, netjes en klantvriendelijk

Ik heb een goede eerste ervaring . Ik had wat besteld en omdat het ondertussen was opgelost had ik product niet meer nodig. Ik heb het teruggestuurd en andere bijbehorende dingen opnieuw besteld. Ik kreeg gewoon hele bedrag terug incl . Verzendkosten . Dat verbaasde mij wel.

Vlot

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Netjes!

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.