Makkelijk te bestellen. Snel geleverd

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd

Snel

Snelle levering goed product

verkeerd geleverd

Op de site gemeld als op voorraad. Bericht levering met 3 tot 5 dagen. Kwam niets. Na tel. Gesprek bleek dat er iets niet goed gegaan was er was wel voorraad. Volgende dag bestellen in huis. Helaas verkeerde controle vloeistof. Gebeld kreeg geld terug

Snelle en correcte aflevering

Zeer tevreden!

Snelle en correcte levering

Dit was mijn eerste bestelling maar ga het zeker weer doen

uitstekend leverancier

Betrouwbaar , snel service , altijd bereikbaar voor overleg en advies . Ik heb alle collega's van mijn kring aanbevolen om te gaan doen .

Niet duur en snel geleverd

Vrijdag mijn bestelling gedaan en zaterdag al heel snel en goed verpakt bezorgd. Fijn dat een bedrijf zo betrouwbaar en toch scherp geprijsd kan zijn.

Prijs kwaliteit is perfect

Makkelijk te bestellen

Zie hieronder.

Dit is de tweede vragenlijst over het zelfde product en de levering.

Supersnelle levering

Zonder problemen een bestelling geplaatst die super snel geleverd werd ! Top

Kan beter als postnl op tijd het product kan inleveren

Qua online bestellen ging als goed behalve post nl die veranderd elke keer de bezorging datum en tijd.

Goede website

Goede website voor bloedprik producten. Snelle levering.

Goede webshop

Bestelling geplaatst prima product. Volgende dag afgeleverd op adres.

Makkelijk besteld

We hadden sterilisatiezakjes nodig en van Merkala was de afmeting goed en we hadden ze vlot in huis

Goede en snelle levering

Zie boven

Snelle levering. Aleen jammer naalden niet op vooraad

Snelle levering EN in een goede verpakking

Snelle levering.

Prima.

Vlotte behandeling. Zoals beloofd op de website.

Top, goede prijs/kwaliteitsverhouding en geleverd binnen de werkdag (vanuit NL naar BE)

Gemakkelijk uit te zoeken, bestellen en het was vlot op mijn adres.

Op tijd geleverd

Betrouwbaar voor online aanschaf

Altijd goed

Volgende dag al binnen

‘S avonds besteld en volgende ochtend al binnen.

Eerlijk service

Lorrie 13

1724 BL Oudkarspel

Over Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken. Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.