Breed assortiment
Breed assortiment en snelle levering!
Michelle
Harderwijk
Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 20.621 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Breed assortiment en snelle levering!
Michelle
Harderwijk
Zeer correct.
R
Drachten
Zeer snelle en correcte service !!!!
Bruno Delespesse
Schelle
Ik ben zeer tevreden van het geleverde product en de levering ging zeer vlot.
23 June 2023
Niko
Halle
Er is veel keus in medische artikelen, supersnelle levering en goede service. De grens voor gratis verzenden ligt relatief hoog. Daarom geen 5 sterren
22 June 2023
Ingrid
Groningen
Snel ontvangen prima pen
Sisca
Krimpen aan de lek
Als nieuwe klant, zelfstandige pedicure/verpleegkundige ging ik op internet op zoek naar Gehwol voetcremes en kwam ik op jullie website terecht. Zondagavond deed ik per email een bestelling en dinsdagnamiddag kwam de levering al aan. De betaling verliep vlot en betrouwbaar. Een faktuur kreeg ik snel ter bevestiging binnen in mijn emailbox. Correcte juiste levering en snelle service. Merkala is een vertrouwde leverancier voor mij nu. Zal in de toekomst meermaals een beroep doen op jullie. Een mond aan mond reclame naar mijn collega pedicures/verpleegkundigen zeker waard. en men zegt het zo voort. De waarheid mag doorgezegd worden. Heb wel een vraagje : zijn er ook promo's? Dikke mercie voor jullie vertrouwen in jullie diensten! een dikke proficiat voor het hele team van Merkala.
Jana Limpens
Zottegem
Ik hoop dat als korting krijgen
M.
Den Haag
de bestellin is al iedere keer correct geleverd. de diensten zijn zeer vlot. vandaag besteld is meestal s'anderendaags geleverd door b post. bedankt voor de vlotte bediening.
Veronique grijp
Lievegem
Ik bestel mijn medische voorraad altijd bij Merkela. Naast dat ze ruime keuze hebben, heb ik nooit problemen met de bestelling. Wordt op het afgesproken tijdstip geleverd en altijd compleet. En wat prijs betreft zijn ze ook niet de duurste.
Alex
Zoetermeer
Snel geleverd en netjes verpakt
13 June 2023
Dolores
Den Haag
Goede oorkaarsen. Voor ontspanning en verstoppen voorkomen
8 June 2023
Laura
voorburg
Er werd gezegd dat mijn teenverdelers dinsdag zouden aankomen. Ze zijn DONDERDAG pas geleverd door Postnl! Daardoor heb ik ze niet op reis mee kunnen nemen, en ik blijf 3 maanden weg! U kunt beter een andere postbezorger nemen, die op tijd is...
Beveelt niet aan
4 June 2023
jean-pierre
Amsterdam
Beste Jean-Pierre,
Wat vervelend dat u ontevreden bent over de bezorging.
Ik zie dat uw bestelling op zondag 28 mei is geplaatst. Normaal gesproken wordt uw bestelling dan inderdaad maandag verwerkt, en dinsdag bezorgd.
Door de feestdagen zijn de pakketten bij PostNL opgestapeld. Hierdoor hebben sommige bestellingen vertraging opgelopen. Dit is ook de rede dat uw bestelling niet op tijd is bezorgd. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is.
Ik zie in uw Track & Trace code dat uw bestelling op 1 juni bij u is bezorgd. Nogmaals onze excuses voor de vertraging.
Met vriendelijke groet,
Merkala
Paket ruim op tijd voor mijn vakantie besteld, 0p 1 juni nog steeds niets ontvangen. Dus een teleurstellende ervaring.
Beveelt niet aan
2 June 2023
Jan
Wijk bij Duurstede
Beste Jan,
Wat vervelend dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen.
Ik zie dat de bestelling op zaterdag 27 mei in de avond is geplaatst. Na 17:00 worden er dan geen bestellingen meer verwerkt, maar de maandag erop. Toen was het Pinksterweekend.
Doordat wij eerste en tweede Pinksterdag gesloten waren, zijn de op die dagen geplaatste bestellingen op dinsdag verwerkt. Ditzelfde geld natuurlijk voor PostNL.
Door de feestdagen zijn de pakketten bij PostNL opgestapeld. Hierdoor hebben sommige bestellingen vertraging opgelopen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is.
Ik zie in uw Track & Trace code dat uw bestelling op 2 juni bij u is bezorgd. Nogmaals onze excuses voor de vertraging.
Met vriendelijke groet,
Merkala
Makkelijk om te bestellen, snelle levering. Alles goed verlopen.
2 June 2023
Joyce
Goede assortiment, kwalitatief zeer goede instrumenten tegen zeer aantrekkelijke prijs. Snelle afhandeling en levering met duidelijke factuur. Prima site
Irina
Reeuwijk
Ik heb tot nu toe goed ervaring in verband met het bestellen van producten
Maria Celina Marques Teixeira
Rotterdam
Goede service makkelijk telefonidch te bereiken
Marlien
Rotterdam
Al meerdere keren besteld altijd correcte en meestal snelle levering, behalve als post nl weer eens vertraging heeft…
Marc
Helmond
Het product was makkelijk te vinden op de site, goed geprijst en snel geleverd.
Alinda
Leeuwarden
Na verschillende bestellingen is mijn conclusie als volgt: Merkala is betrouwbaar, heeft een snelle levering en juiste prijs-kwaliteit-verhouding.
Marcus
Drunen
Fijn dat deze maat er is Tip: met een andere verpakking kan het door de brievenbus.
mcg
Gouda
Ik heb een goed gevoel als ik hier iets bestel
Dana Verhulst
Zuidlaren
Bij Merkala vind ik alles wat ik nodig heb voor mijn persoonlijke situatie, tegen een schappelijke prijs. Alles is netjes verpakt en afgeleverd.
Adri
Eindhoven
Professioneel!!!
Duncan
ZOETERMEER
Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen en overige artikelen voor de inrichting van praktijken.
Wij leveren aan professionals als huisartsen, fysiotherapeuten, klinieken, masseurs, verpleegkundigen, tatoeëerders, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten en pedicures, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen.
Lorrie 13
1724 BL Oudkarspel