Was duidelijk
Was duidelijk en geeft alles goed uitgelegd erg fijn nogmaals dank
16 April 2020
Angelique
Berkel en rodenrijs
Werd direct geholpen en werd gekalmeerd door deze mevrouw m.a.w uitstekende dienstverlening
9 April 2020
Olaf
Kerkdriel
Positief aanbevelingen. Duidelijk verhaal
7 April 2020
V. Schoonheim
Heerhugowaard
Klantvriendelijk persoon aan de telefoon gehad die me graag wou helpen en medelevend.
3 April 2020
Nathan
Tilburg
Na 1 blik op het internet, direct het juiste adres gevonden. Binnen een uur een reacte en aanvullend commentaar geleverd. Daarna nog een terugbelmoment ..Dit op de minuut nauwkeurig. Ik heb alle vertrouwen in een goede en vooral eerlijke afloop. Hartelijke groet, Sander
2 April 2020
Sander
Austerlitz
Het contact verliep vlot. De dame was ter zake kundig en heeft me goed doorverwezen naar een geschikt advocatenkantoor. Al met al een prettige en geruststellende ervaring.
1 April 2020
Sandra
Haarlem
Medewerker heeft een snelle beoordeling van de situatie gemaakt en aangegeven wat de aandachtspunten zijn. Vervolgens ben ik doorverwezen naar een terzake deskundige voor verdere afhandeling.
31 March 2020
André
Renkum
Prettig contact, uitstekende dienstverlening, top!
25 March 2020
Marion
Dilsen-Stokkem
Vandaag 24 maart nog steeds geen reactie van advocaat. Ik heb verleden week en deze week gebeld , nog steeds niets van gehoord
Beveelt niet aan
24 March 2020
MH Goncalves
Rotterdam
Ik ben goed begeleid worden.
10 March 2020
ROTTERDAM
20 February 2020
René
Hengelo
Ik ben goed uitgeluisterd en doorverwezen. I.vm. Serieuze karakter van de situatie.
19 February 2020
Yavuz
Tiel
Met veel geduld naar mij geluisterd. Voelde me begrepen en bijgestaan. Advies was zinvol.
29 January 2020
Marcia
Leiden
Netjes en duidelijk telefonisch contact gehad. ben door verwezen naar een jurist met verstand van zaken.
20 January 2020
jan
Alkmaar
Nadat ik mijn vraag had gesteld kreeg ik direct mail, waarop ik terug antwoorde/mail. Hierna werd ik direct gebeld om eea duidelijk te krijgen. Nu ben ik in afwachting van afspraak met de betrokken advocaat. Met hartelijke groet, Monique de Ruijter
10 January 2020
Monique de Ruijt
Oostvoorne
zie hierboven.
19 December 2019
Amar
Rotterdam
Ik ben vriendelijk en goed te woord gestaan.
29 November 2019
Irene
Amsterdam
Ik had razend advies nodig op arbeidsrecht gebied. Geregeld werd een gespecialiseerde advocaat in mijn stad waar ik een paar uur later een gesprek had. Dat had ik - eerlijk gezegd - niet echt verwacht.
25 November 2019
Harry
Haarlem
Snel en correct geholpen en de jurist belde mij in 15 minuten.
21 November 2019
Marcel
Soest
Na telefonisch contact is er dezelfde dag snel en accuraat geadviseerd.
11 November 2019
Leo
Leidschendam
Vriendelijk te woord gestaan en doorverwezen.
11 November 2019
ger
brielle
I called 0850511952 and was welcome by Felice Thenu who was very polite and gave me a good feeling and agreed that she would contact me to the right person with my issue.
5 November 2019
mustafa
Tilburg
Vriendelijk dame
4 November 2019
Rebar
Hoofddorp
Er werd goed geluisterd. Goede informatie gekregen. Werd ook snel doorverwezen naar een advocaat die ook snel contact opnam met mij. Bedankt voor alle hulp!!!!
29 October 2019
U Sahin
Den haag
Het-ontslag.nl is onderdeel van Het Juridisch Netwerk Nederland. We zijn gespecialiseerd in arbeidszaken en werken samen met een landelijk netwerk van arbeidsrecht advocaten en mediators.
Lindelaan 18
1405 AK Bussum